Missing translation for header.skipToContent

Juuri nyt: ILMAINEN RAHTI koko ostoksestasi!*

Päättyy:

*Koskee uusia yli 599€ tilauksia

Näyttää 24 tuotetta 94 tuotteesta
1
...
4

Suositut suodattimet

Mustat verhot voivat tuoda huoneeseen tyylikkään ja dramaattisen ilmeen. Musta väri on klassinen ja ajaton, ja se sopii moniin eri sisustustyyleihin. Mustat verhot voivat myös luoda hyvän kontrastin vaaleampien seinien tai kalusteiden kanssa. Musta väri myös blokkaa tehokkaasti valoa, joten mustat verhot ovat hyvä valinta esimerkiksi makuuhuoneeseen tai elokuvahuoneeseen. Verhojen materiaalilla on myös suuri merkitys siihen, minkälainen tunnelma huoneeseen syntyy. Esimerkiksi samettiverhot tuovat huoneeseen ylellistä tunnelmaa, kun taas puuvillaverhot ovat kevyempi vaihtoehto.

Usein kysyttyjä kysymyksiä: Mustat verhot

  • Millaisia mustia verhoja on saatavilla?

    Mustia verhoja on saatavilla monissa eri materiaaleissa, kuten pellava, sametti, silkki ja puuvilla. Mustat verhot voivat olla yksivärisiä tai niissä voi olla erilaisia kuvioita, kuten raidoitus tai kukkakuvioita. Mustat verhot voivat olla myös erilaisilla pintakuvioilla, kuten palloilla tai tähdillä. Lopullinen valinta riippuu siitä, minkä tyylin haluat luoda huoneeseen ja millaisen tunnelman haluat luoda verhoilla.
  • Miten valitsen sopivan kokoiset mustat verhot ikkunoihini?

    Verhojen koko riippuu ikkunan koosta ja siitä, millaisen ilmeen haluat luoda. Verhojen tulisi olla vähintään 1,5-2 kertaa leveämmät kuin ikkunan leveys, jotta ne saavat aikaan kauniin laskoksen. Pituuden tulisi ulottua lattianrajasta noin 5-10 cm pidemmälle tai vaihtoehtoisesti ikkunan yläpuolelle, jolloin huone näyttää korkeammalta. Jos haluat täydellisesti istuvat verhot, voit mitata ikkunan korkeuden ja leveyden ja valita verhot sen mukaan.
  • Miten hoidan ja puhdistan mustat verhot?

    Mustien verhojen hoito ja puhdistus on melko yksinkertaista. Suositeltavaa on imuroida verhot säännöllisesti, jotta pöly ja lika eivät keräänny niihin liian paljon. Tarvittaessa voit pestä mustat verhot pesukoneessa. Käytä miedon pesuaineen kanssa viileää tai haaleaa vettä, ja valitse hellävarainen pesuohjelma. Vältä kuivausrumpua ja anna verhojen kuivua ilmavasti ripustettuna. Jos verhojen pesu ei ole tarpeen, voit poistaa mahdolliset tahrat kostealla liinalla tai pyyhkeellä.