Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 280 tuotteesta
1
...
12

Pussilakanasetti on vuodevaatteiden kokonaisuus, johon kuuluu pussilakana ja tyynyliina. Pussilakanasetit ovat yleensä valmistettu pehmeästä ja hengittävästä materiaalista, kuten puuvillasta tai pellavasta. Ne ovat saatavilla eri kokoisina ja eri väreinä, joten jokainen voi löytää oman tyylinsä mukaisen setti. Pussilakanasetit eivät ainoastaan tarjoa mukavaa nukkumiskokemusta, vaan ne myös lisäävät sängyn ulkonäköä ja luovat viihtyisän tunnelman makuuhuoneeseen. Pussilakanasetit ovat helppo tapa päivittää sisustusta ja pitää vuodevaatteet raikkaina.

Usein kysyttyjä kysymyksiä pussilakanaseteistä

  • Mitä pussilakanasetti sisältää?

    Pussilakanasetti sisältää yleensä yhden pussilakanan ja yhden tai kaksi tyynyliinaa. Pussilakana on suuri kangas, joka asetetaan peiton päälle ja johon peitto voidaan laittaa sisälle. Tyynyliinat puolestaan ovat pienempiä kankaita, joita käytetään tyynyjen päällä. Pussilakanasetit voivat sisältää myös muita koristeellisia yksityiskohtia, kuten koristereunuksia tai painokuvioita.
  • Minkä kokoisia pussilakanasettejä on saatavilla?

    Pussilakanasettejä on saatavilla eri kokoisina, jotta ne sopisivat erikokoisiin sänkyihin. Yleisimmät koot ovat yhden hengen, parisängyn ja king size -sängyn kokoiset. Yhden hengen pussilakanasetti sisältää yhden tyynyliinan ja yhden pussilakanan, parisängyn setti sisältää kaksi tyynyliinaa ja yhden pussilakanan, kun taas king size -sängyn setti sisältää kaksi tyynyliinaa ja suuremman kokoisen pussilakanan. Lisäksi on saatavilla myös erikoiskokoisia pussilakanasettejä esimerkiksi vauvansänkyihin tai sänkyihin, joissa on erikoiskokoiset mitat.
  • Miten pussilakanasetti pestään?

    Pussilakanasetin peseminen on melko helppoa. Tässä on muutamia ohjeita: Aloita tarkistamalla pesuohjeet valmistajan ohjeista. Pussilakanat voivat vaatia tietynlaisen pesulämpötilan tai erityistä hoitoa. Irrota pussilakanat patjasta ja poista tyynyliinat. Ravista lakanat hyvin ennen pesua poistaaksesi irtonaisen lian ja pölyn. Pese pussilakanat ja tyynyliinat samanlaisissa väreissä olevien tekstiilien kanssa estääksesi värjäytymisen. Käytä tarvittaessa pyykinpesuainetta, joka sopii herkille kankaille tai allergikoille. Pese pussilakanat lämpimässä vedessä valitsemasi pesuohjelman mukaan. Kun pesu on valmis, ripusta tai kuivata pussilakanat ulkona tai kuivausrummussa matalalla lämmöllä. Kun pussilakanat ovat täysin kuivuneet, silitä ne tarvittaessa ja taita ne säilytystä varten. Noudata näitä ohjeita ja pussilakanasettisi pysyy puhtaana ja raikkaana pitkään!