Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 9 tuotetta 9 tuotteesta

Kuivausteline on kodin tarpeellinen ja käytännöllinen apuväline pyykkihuollon yhteydessä. Se mahdollistaa pyykkien kuivattamisen sisätiloissa silloin, kun ulkona ei ole mahdollisuutta kuivata vaatteita esimerkiksi sateen takia. Kuivaustelineitä on erilaisia malleja ja kokoja, joten jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto. Joissakin malleissa on myös pyörät, joten niitä on helppo siirtää paikasta toiseen. Kuivaustelineen avulla säästää myös energiaa, sillä pyykit voi kuivattaa sisätiloissa ilman kuivauskonetta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kuivaustelineistä

  • Millainen kuivausteline sopii parhaiten erityyppisille vaatteille, kuten paidoille tai housuille?

    Parhaiten erityyppisille vaatteille sopii erilaiset kuivaustelineet. Paidoille sopii esimerkiksi vaateripustin tai vaakakuivausteline, joka mahdollistaa paidan kuivumisen ilmavasti ilman rypistyksiä. Housuille taas sopii esimerkiksi vaakakuivausteline tai niihin erityisesti suunniteltu housukuivausteline, joka pitää housut suorassa asennossa kuivuessaan. Lisäksi on olemassa erityyppisiä kuivaustelineitä, jotka sopivat esimerkiksi kenkien, pyyhkeiden tai muiden tekstiilien kuivaamiseen.
  • Mitä tulee ottaa huomioon kuivaustelineen sijoittelussa kotona?

    Kuivaustelineen sijoittelussa kotona kannattaa kiinnittää huomiota useisiin seikkoihin. Ensinnäkin teline kannattaa sijoittaa tilavaan ja ilmavaan paikkaan, jotta pyykki kuivuu nopeasti ja ilmanvaihto on hyvä. Telineen alle kannattaa asettaa pyyhe tai alusta, joka suojaa lattiaa kosteudelta. Lisäksi telineen läheisyydessä kannattaa olla pistorasia, jotta esimerkiksi silitysrauta on helppo käyttää. Huomiota kannattaa kiinnittää myös siihen, että teline ei ole liian korkealla tai matalalla, jotta pyykin ripustaminen ja poistaminen on vaivatonta.
  • Onko kuivaustelineissä erilaisia kokoja ja muotoja saatavilla?

    Kyllä, kuivaustelineitä on saatavilla erilaisia kokoja ja muotoja. Joissakin telineissä on enemmän ripustustilaa ja niitä voi säätää korkeudeltaan, kun taas toisissa telineissä on enemmän tilaa esimerkiksi pyykkipojille tai erilaisille ripustimille. Valikoimasta löytyy myös erilaisia muotoja, kuten pyöreitä, neliskanttisia tai kolmion muotoisia telineitä.