Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 18 tuotetta 18 tuotteesta

Kahvikuppi on yksi suosituimmista astioista, jota käytetään nautittaessa kahvia. Se on yleensä pieni kuppi, joka on valmistettu keramiikasta tai posliinista. Kahvikuppien koko voi vaihdella, mutta yleensä ne ovat noin 100-150 millilitran vetoisia. Kahvikuppeja on saatavilla eri väreissä, malleissa ja koristeluissa. Joissakin kulttuureissa kahvikupit ovat erittäin tärkeitä ja niitä käytetään seremoniallisesti. Kahvikuppi on myös suosittu keräilyesine, ja monet keräilijät etsivät erityisiä, harvinaisia ja historiallisia kahvikuppeja kokoelmiinsa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kahvikupeista

  • Millaisia kahvikuppeja on saatavilla?

    Kahvikuppeja on saatavilla monenlaisia eri kokoja, muotoja, värejä ja materiaaleja. Yleisimpiä kahvikuppeja ovat keramiikkakupit, mutta myös lasi- ja muovikuppeja löytyy. Lisäksi kahvikuppeja voi ostaa erilaisilla kuvioinneilla ja teksteillä koristeltuna.
  • Mikä on kahvikupin yleinen koko?

    Kahvikupin yleinen koko on noin 150-200 millilitraa. Tämä vaihtelee kuitenkin hieman eri kahvila- ja ravintolaketjujen välillä.
  • Mitä materiaaleja kahvikupit yleensä ovat?

    Kahvikupit voivat olla valmistettu monista eri materiaaleista, kuten keramiikasta, posliinista, lasista, muovista, metallista tai jopa bambusta. Yleisimmin kahvikupit ovat kuitenkin keramiikkaa tai posliinia, sillä ne ovat kestäviä ja pitävät kahvin kuumana pidempään.