categoryTopBlock
Piha

Grillit & lämmittimet

184tuotetta
Kampanja

Edullista grilliä hankkiessa kannattaa miettiä, mitkä ovat grillaamisesi edellytykset. Jos asut kerrostalossa, jossa grillaaminen on sallittua, kannattaa parvekkeelle valita sähkögrilli, koska se ei savuta. Jos sinulla taas on iso piha tai terassi, ja naapurisi eivät häiriinny ruoanlaitosta, voit valita kaasugrillin tai hiiligrillin. Etsit sitten millaista grilliä tahansa, löydät sen Kodin1:n valikoimasta. Tervetuloa tutustumaan Kodin1:n laajaan ja edulliseen grillivalikoimaan netissä.

Mitä grilliä valitessa on huomioitava?

Tärkeintä on valita tarpeeksi suuri grilli. Grillatessa on tärkeää, että kaikki ruoka mahtuu grilliin kerralla. On myös tärkeää miettiä, millainen grilli sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi ja grillaustyyliisi. Etsitkö perinteistä hiiligrilliä vai haluatko laittaa ruokaa ylellisessä kaasugrillissä, jossa on reilusti tilaa? Vai onko sinulle sopivin vaihtoehto ympäristöystävällinen sähkögrilli?

Miten grilliin saa hyvän hiilloksen?

Grillin saa sytytettyä ympäristöystävällisesti sytyttimen avulla. Anna hiilloksen tekeytyä sytyttimessä jonkin aikaa, ja täydellinen hiillos on valmis. Peukalosäännön mukaan grilli kannattaa sytyttää puolisen tuntia ennen kuin grillaaminen on tarkoitus aloittaa. Grilli on valmis, kun hiilet tai briketit ovat vaaleanharmaan tuhkan peitossa.

Miten hoidan grilliäni?

Pidä grilli peiteltynä aina silloin, kun se ei ole käytössä. Silloin se on suojassa muun muassa likaantumiselta ja sateelta. Kannattaa ottaa tavaksi se, että grilli puhdistetaan hyvin jokaisen käyttökerran jälkeen. Ritilän puhdistaminen käy helposti oikeilla välineillä, kuten grilliharjalla.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Vedenkestävä
Pyörillä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja