Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 165 tuotteesta
1
...
7

Edullista grilliä hankkiessa kannattaa miettiä, mitkä ovat grillaamisesi edellytykset. Jos asut kerrostalossa, jossa grillaaminen on sallittua, kannattaa parvekkeelle valita sähkögrilli, koska se ei savuta. Jos sinulla taas on iso piha tai terassi, ja naapurisi eivät häiriinny ruoanlaitosta, voit valita kaasugrillin tai hiiligrillin. Etsit sitten millaista grilliä tahansa, löydät sen Kodin1:n valikoimasta. Tervetuloa tutustumaan Kodin1:n laajaan ja edulliseen grillivalikoimaan netissä.

  • Mitä grilliä valitessa on huomioitava?

    Tärkeintä on valita tarpeeksi suuri grilli. Grillatessa on tärkeää, että kaikki ruoka mahtuu grilliin kerralla. On myös tärkeää miettiä, millainen grilli sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi ja grillaustyyliisi. Etsitkö perinteistä hiiligrilliä vai haluatko laittaa ruokaa ylellisessä kaasugrillissä, jossa on reilusti tilaa? Vai onko sinulle sopivin vaihtoehto ympäristöystävällinen sähkögrilli?
  • Miten grilliin saa hyvän hiilloksen?

    Grillin saa sytytettyä ympäristöystävällisesti sytyttimen avulla. Anna hiilloksen tekeytyä sytyttimessä jonkin aikaa, ja täydellinen hiillos on valmis. Peukalosäännön mukaan grilli kannattaa sytyttää puolisen tuntia ennen kuin grillaaminen on tarkoitus aloittaa. Grilli on valmis, kun hiilet tai briketit ovat vaaleanharmaan tuhkan peitossa.
  • Miten hoidan grilliäni?

    Pidä grilli peiteltynä aina silloin, kun se ei ole käytössä. Silloin se on suojassa muun muassa likaantumiselta ja sateelta. Kannattaa ottaa tavaksi se, että grilli puhdistetaan hyvin jokaisen käyttökerran jälkeen. Ritilän puhdistaminen käy helposti oikeilla välineillä, kuten grilliharjalla.