Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 29 tuotteesta
12

Kesällä haluamme olla mahdollisimman paljon ulkona, etenkin lämpiminä kesäiltoina. Niihin hetkiin sopii täydellisesti ulkokeittiö, jossa voi nauttia kesästä koko päivän iltaan asti. Meiltä Kodin1:ltä voit löytää edullisesti erilaisista laadukkaista ulkokeittiöitä. Tervetuloa tutustumaan laajaan ulkokeittiö- ja -tarvikevalikoimaamme!

Mistä tiedän, mikä ulkokeittiö sopii minulle?

Se, mikä ulkokeittiö kannattaa valita, riippuu siitä, kuinka suuri piha sinulla on ja millaiseen paikaan ulkokeittiö on tarkoitus sijoittaa. Kun tiedät paikan ja tilan, voit helposti valita sopivan eri kokoisista ulkokeittiöistämme. Löydät valikoimastamme varmasti juuri sinulle ja omaan pihaasi puutarhaasi sopivan kesäkeittiön.

Onko ulkokeittiön asentaminen vaikeaa?

Ei, se on helppoa. Kaikissa Kodin1:n ulkokeittiöissä on mukana ohje keittiön kokoamiseen. Veden vetäminen ulkokeittiöön on yleensä erittäin helppoa ja jos sijoitat keittiön lähelle pistorasiaa, mahdollisuudet inspiroivaan ruoanlaittoon vain lisääntyvät. Voit helposti yhdistellä eli kesäkeittiömalleja ja luoda juuri haluamasi kokonaisuuden.

Tarvitsenko tarvikkeita ulkokeittiööni?

Ulkokeittiötä, jossa on kaikki toiminnot, on aina mukava. Grilli on itsestäänselvyys, mutta kesäkeittiössä on hyvä myös pesuallas, työpöytä ja säilytystilaa tarjoiluastioille. Näin sinä ja perheesi sekä ystäväsi voitte nauttia yhdessä upeasta ateriasta uskona.