Missing translation for header.skipToContent

Kampanjahinnat sängyistä, sohvista & paljon muuta!

Näyttää 7 tuotetta 7 tuotteesta

Pallogrilli on suosittu tapa grillata ulkona Suomessa. Se koostuu pallosta, jossa on grillausritilä ja tuhkalaatikko alaosassa. Pallogrilliä käytetään yleensä hiilillä tai briketeillä, ja sen avulla voi valmistaa herkullisia grilliruokia kuten makkaraa, kanaa, pihvejä ja kasviksia. Pallogrilli on helppo ja nopea käyttää, ja sen avulla voi nauttia ulkoilmasta samalla kun valmistaa ruokaa. Se on myös suosittu valinta mökki- ja kesämökkiolosuhteissa. Pallogrilli on yksi suomalaisten suosikkivälineistä kesäisin!

Usein kysyttyjä kysymyksiä pallogrilleistä

  • Kuinka sytyttää pallogrilli?

    Tarkista, että kaikki grillin osat ovat kunnolla paikoillaan ja että grilli on tasaisella alustalla. Avaa grillin kansi ja tarkista, että pallogrillin tuhka-astia on tyhjä. Käytä sytytysnesteitä tai sytytyspalloja grillin sytyttämiseen. Sytytysnesteitä käytettäessä kaada nestettä grillin pohjalle ja anna sen imeytyä hetken aikaa. Sytytyspalloja käytettäessä aseta ne grillin pohjalle ja sytytä ne tulitikulla tai sytytyspuikolla. Anna palojen palaa noin 10-15 minuutin ajan, jotta ne syttyvät kunnolla ja lämmittävät grillin ritilän kuumaksi. Kun grillin ritilä on tarpeeksi kuuma, voit aloittaa grillaamisen haluamallasi tavalla. Muista aina grillatessa pitää sammutusvälineet lähellä ja huolehtia grillin turvallisuudesta.
  • Miten grillata pallogrillillä?

    Sytytä hiilet pallogrillissä ja anna niiden kuumentua noin 15-20 minuuttia, kunnes ne ovat kuumia ja harmaantuneet. Levitä grilliin hieman öljyä, jotta ruoka ei tartu grilliin kiinni. Aseta ruoka grilliin ja sulje kansi. Anna ruoan kypsyä grillissä välillä käännellen ja tarvittaessa lisäten hieman hiiltä. Muista pitää silmällä ruoan kypsymistä, jotta se ei pala tai jää raakaksi. Kun ruoka on kypsää, ota se pois grillistä ja nauti herkullisesta grilliruoasta!
  • Miten sammutan pallogrillin?

    Pallogrillin sammuttaminen tapahtuu yksinkertaisesti sulkemalla grillin ilmanvaihtoaukot ja annamalla hiilien sammua itsestään. Tämä vie yleensä noin 10-15 minuuttia. On tärkeää olla sammuttamatta pallogrilliä vedellä tai sammutusaineilla, sillä tämä voi vahingoittaa grilliä ja aiheuttaa vaaratilanteen.