Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 2 tuotetta 2 tuotteesta

Kodin1:ltä löydät edulliset sähkögrillit, jotka sopivat kaikkiin tyyleihin. Sähkögrilli on helppo ottaa mukaan, kunhan sinulla vain on käytettävissä pistorasia. Se ei vaadi minkäänlaisia sytytysnesteitä, hiiliä tai brikettejä. Tutustu Kodin1:n edullisiin sähkögrilleihin netissä ja tilaa uusi grillisi jo tänään!

Miten sähkögrilli toimii?

Sähkögrilliä käytettäessä tarvitset vain pääsyn pistorasiaan. Kytke grilli päälle, säädä lämpö ja grillaa kalaa, lihaa tai vihanneksia. Puhdista grilli käytön jälkeen. Jos olet voidellut grillin hyvin ennen käyttöä, saattaa puhdistamiseksi riittää pelkkä pyyhkiminen. Älä pesi sähkögrilliä, sillä silloin sähköosat voivat vaurioitua.

Voinko ostaa sähkögrillin Kodin1:ltä?

Voit tietysti! Kodin1:ltä löydät sähkögrillit useissa eri malleissa. Meillä on pieniä sähkögrillejä, jalallisia sähkögrillejä sekä pöytägrillejä. Tervetuloa tutustumaan laajaan sähkögrillivalikoimaamme.

Mitä hyötyä sähkögrillistä on?

Sähkögrillillä voit grillata ympäri vuoden, sisällä ja ulkona. Sähkögrilli ei savuta, joten se sopii täydellisesti sinulle, joka asut kerrostalossa ja haluat grillata parvekkeella. Näin et grillaamisellasi häiritse naapureita. Sähkögrilli on myös ympäristöystävällisin vaihtoehto.

Kuinka minun pitäisi säilyttää sähkögrillini?

Sähkögrilli on aina suositeltavaa säilyttää sisätiloissa, varsinkin sateella ja talviaikaan. Näin suojaat sitä kaikenlaiselta kosteudelta sekä turhalta likaantumiselta.