categoryTopBlock
Aurinkovarjo

Aurinkovarjon jalka

92tuotetta
Kampanja
Jos haluat nauttia lämpimistä kesäpäivistä mukavasti aurinkovarjon alla, tarvitset varjollesi auringonvarjon jalan. Tukeva ja vankka aurinkovarjonjalka pitää aurinkovarjon pystyssä pienellä tuulellakin. Tervetuloa tutustumaan Kodin1:n edullisiin aurinkovarjon jalkoihin.

Miten painava aurinkovarjon jalka minun pitäisi ostaa?

Peukalo sääntö on, että mitä suurempi varjo, sitä painavampi ja suurempi aurinkovarjon jalan tulee olla. Tämän mukaan, jos sinulla on pieni varjo, ei jalankaan tarvitse painaa paljon. Mutta, jos aurinkovarjo on painava, täytyy sen jalankin olla painava, sillä muuten varjo ei tule pysymään pystyssä ja paikallaan.

Mistä tiedän, mikä aurinkovarjon jalka on sopiva?

Mittaamalla aurinkovarjon tangon halkaisijan, tiedät minkä kokoinen jalka sinun pitää hankkia. Valitse sen jälkeen tyylikäs aurinkovarjon jalka, jonka putken halkaisija on sopiva sinun varjollesi.

Millaisia eri mallisia aurinkovarjon jalkoja Kodin1:llä on?

Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman eri kokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja aurinkovarjonjalkoja. Meillä on muun muassa betonisia, graniittisia ja takorautaisia aurinkovarjonjalkoja. Olemme varmoja, että löydät monipuolisesta valikoimastamme juuri omaan aurinkovarjoosi sopivan jalan.
Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja