Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 65 tuotteesta
1
...
3
Jos haluat nauttia lämpimistä kesäpäivistä mukavasti aurinkovarjon alla, tarvitset varjollesi auringonvarjon jalan. Tukeva ja vankka aurinkovarjonjalka pitää aurinkovarjon pystyssä pienellä tuulellakin. Tervetuloa tutustumaan Kodin1:n edullisiin aurinkovarjon jalkoihin.

  • Miten painava aurinkovarjon jalka minun pitäisi ostaa?

    Peukalo sääntö on, että mitä suurempi varjo, sitä painavampi ja suurempi aurinkovarjon jalan tulee olla. Tämän mukaan, jos sinulla on pieni varjo, ei jalankaan tarvitse painaa paljon. Mutta, jos aurinkovarjo on painava, täytyy sen jalankin olla painava, sillä muuten varjo ei tule pysymään pystyssä ja paikallaan.
  • Mistä tiedän, mikä aurinkovarjon jalka on sopiva?

    Mittaamalla aurinkovarjon tangon halkaisijan, tiedät minkä kokoinen jalka sinun pitää hankkia. Valitse sen jälkeen tyylikäs aurinkovarjon jalka, jonka putken halkaisija on sopiva sinun varjollesi.
  • Millaisia eri mallisia aurinkovarjon jalkoja Kodin1:llä on?

    Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman eri kokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja aurinkovarjonjalkoja. Meillä on muun muassa betonisia, graniittisia ja takorautaisia aurinkovarjonjalkoja. Olemme varmoja, että löydät monipuolisesta valikoimastamme juuri omaan aurinkovarjoosi sopivan jalan.