categoryTopBlock
Aurinkosuoja

Markiisi

1 426tuotetta
Kampanja

Markiisit kaikkiin paikkoihin ja tilaisuuksiin

Tyylikäs ja edullinen markiisi on aina oikea valinta. Markiisi suojaa niin näkyvyydeltä kuin voimakkaalta auringonpaisteeltakin. Markiisilla luot ulos erilaisia tiloja ja huoneita. Voit käyttää markiiseja niin parvekkeella kuin puutarhassakin. Kodin1:n netistä löydät paljon erilaisia ja erivärisiä markiiseja. Tule siis tutustumaan laajaan markiisivalikoimaan.

Onko parvekkeelle lupa laittaa markiisi?

Kyllä, voit asentaa parvekkeellesi markiisin suojaamaan auringonpaisteelta tai antamaan suojaa niin tuulelta kuin ohikulkijoiden katseiltakin. Markiisin avulla luot ulkotilaan viihtyisän ja ympäröivältä maailmalta suojatun tilan. Valitse sopiva parvekemarkiisi tai sivumarkiisi, tai vaikka molemmat.

Kuinka markiisi asennetaan?

Markiisin asennustapa riippuu siitä, millainen markiisi on kyseessä. Markiisin mukana toimitetaan selkeät asennusohjeet. Osaan markiisimalleista meillä on myytävänä erillisiä asennustarvikepaketteja.

Mistä materiaaleista edulliset markiisit on valmistettu?

Yleisin markiisimateriaali on vahva ja paksu kangas, jota kutsutaan nimellä canvas. Markiiseja valmistetaan myös erilaisista kevytmetalleista. Kaikkia materiaaleja yhdistävä nimittäjä on se, että ne suojaavat kahdella eri tapaa: antavat suojaa luonnonelementeiltä, kuten tuulelta ja auringolta, mutta suojaavat myös ohikulkijoiden katseilta luoden intiimin ja viihtyisän ulkotilan.

Miten markiisi puhdistetaan?

Puhdistustapa riippuu valmistusmateriaalista. Tekstiiliset markiisit ovat kookkaita eivätkä mahdu pesukoneeseen, joten ne on parasta puhdistaa tekstiilinpuhdistusaineella. Metalliset markiisit puhdistuu parhaiten pyyhkimällä.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja