Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 2024 tuotteesta
1
...
85

Markiisi on ulkotilaan asennettava aurinkosuoja, joka tarjoaa suojaa auringonpaisteelta ja sateelta. Markiisin voi asentaa esimerkiksi terassille tai parvekkeelle, ja se toimii erinomaisesti paitsi suojana säältä myös sisustuselementtinä. Markiiseja on saatavilla eri kokoisina ja väreinä, joten jokainen löytää varmasti omiin tarpeisiinsa sopivan vaihtoehdon. Markiisin asentaminen on helppoa ja se voidaan helposti säätää sopivalle korkeudelle. Markiisin käyttöikä on pitkä ja se säilyy hyvässä kunnossa säännöllisellä huollolla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä markiiseista

  • Kestääkö markiisi vettä?

    Kyllä, useimmat markiisit on suunniteltu kestämään vettä. Kuitenkin pitkäaikainen altistuminen vedelle voi vahingoittaa kangasta ja heikentää sen kykyä suojata auringolta.
  • Voiko Markiisikankaan vaihtaa?

    Kyllä, markiisikankaan voi vaihtaa. Vanhan kankaan irrottamisen ja uuden kiinnittämisen vaatimiseen kannattaa kuitenkin hakea apua ammattilaiselta, jotta varmistutaan työn laadukkuudesta ja turvallisuudesta. Markiisikangasta voi ostaa esimerkiksi erikoisliikkeistä tai verkkokaupoista.
  • Kuinka valita oikean kokoinen markiisi kotiisi?

    Oikean kokoisen markiisin valitseminen kotiisi vaatii tarkkaa suunnittelua ja mittauksia. Ensimmäinen askel on määrittää, mihin tarkoitukseen markiisia käytetään ja millaisia mittoja tarvitset. Seuraavaksi sinun tulee mitata tarkasti paikka, johon markiisi tulee asentaa. Mittaa pituus, leveys ja korkeus, jotta löydät sopivan kokoisen markiisin. Huomioi myös markiisin asennuskorkeus ja sen vaikutus markiisin toimivuuteen. Lisäksi on tärkeää valita markiisi, joka sopii talosi arkkitehtuuriin ja tyyliin. Markiisien myyjät voivat auttaa sinua valitsemaan oikean kokoisen markiisin ja antamaan lisävinkkejä suunnittelussa.