Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: SAVE30

Päättyy:

Sermeillä ja tuulisuojilla tyyni kesä terassille

207 tuotetta
Näyttää 24 tuotetta 207 tuotteesta
1
...
9

Kodin1:ltä löydät tyylikkäät sermit ja tuulisuojat niin parvekkeelle kuin puutarhaankin. Valikoimamme sermit on valmistettu alumiinista ja polyesteristä, värivaihtoehtoja ovat harmaa ja musta. Tuuli- ja näköesteet ovat helppoja avata ja sulkea. Sermin reunassa oleva kädensija on helppo kiinnittää tolppaan tai puunrunkoon. Nauti kesästä suojassa tuulelta ja katseilta, tyylikkään sermin tai tuulisuojan takana. Tilaa omasi jo tänään, helposti ja nopeasti!

Sisusta terassia ja pihaa sermin tai tuulisuojan avulla

Sermisuoja on erittäin monikäyttöinen tuote terassille, parvekkeelle tai puutarhaan. Sen avulla saat suojaa auringolta, tuulelta sekä ohikulkijoiden katseilta. Sermin avulla luot rauhallisen paikan, jossa koko perhe voi viettää rentoa ja huoletonta kesää.

 

Vinkkejä, miten voit sisustaa ulkotilaa sermillä tai tuulisuojalla

Jos tilaa on käytettävissä vain vähän, kuten esimerkiksi parvekkeella, saat sermin tai tuulisuojan avulla tehtyä tilasta viihtyisän ja kodikkaan. Sermit suojaavat myös ohikulkijoiden ja naapureiden katseilta, joten parvekkeella saa olla ihan omassa rauhassa. Suurilla kasveilla viimeistelet tilasta viihtyisän luoden samalla lisää näkösuojaa.

Usealla tuulisuojalla voit luoda suurelle pihalle tai puutarhaan rauhallisen ja suojaisan tilan. Sermin suojassa voit nauttia kesän lämmöstä ja kukkaloistosta kaikessa rauhassa. Tarvittaessa sermejä on helppo siirtää paikasta toiseen, jolloin voit suojautua helposti kesäisiltä tuulenpuuskilta.

Sijoittamalla sermit terassille, voit luoda seiniä, joiden katveessa on rauhallista viettää aikaa niin perheen kuin ystävienkin kanssa. Juo aamukahvi kaikessa rauhassa tai nauti pitkistä ja valoisista kesäilloista. Päivisin tuulisuoja antaa suojaa paahtavalta auringolta.

Valikoimamme sermit ja tuulisuojat ovat helppoja käyttää. Ne saa suljettua, kun niitä ei tarvita. Tarpeen tullen ne on helppo avata ja vetää suojaksi tuulta ja aurinkoa vastaan. Niiden avulla saat ulkotilaan vaihtelua ja taustan tyylikkäälle sisustukselle. Tilaa omasi Kodin1.com -verkkokaupasta!