Missing translation for header.skipToContent

KampanjassaAurinkosuoja

54 tuotetta
Näyttää 24 tuotetta 54 tuotteesta
1
...
3

Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman erilaisia aurinkosuojia. Saatavana on eri värisiä, eri mallisia ja eri materiaaleista valmistettuja suojia. Valikoimamme aurinkosuojat ovat erittäin käytännöllisiä ja mukautuvia, joten niitä voi käyttää erilaisissa olosuhteissa ja erilaisiin tarkoituksiin. Kun tuulee navakasti, tuuli on kylmää tai sataa, on mukava päästä suojaan. Sinulle, joka haluat tehdä varjoisan paikan aurinkoon, on aurinkosuoja oikea valinta. Illan hämärtyessä, kun ystävät ja perhe ovat koolla syömässä illallista, toimii aurinkosuoja kattona luoden viihtyisän tilan. Tilaa aurinkosuojasi jo tänään, niin ulkotilasi on valmis kesään!

Laaja valikoima aurinkosuojia Kodin1:llä

Kodin1 tarjoaa rajattoman määrän tuotteita ulkokäyttöön – kaikki mitä viihtyisä terassi tai parveke tarvitsee. Nauti ilta-auringosta sohvalla, aurinkopurjeen alla. Luo viihtyisä kulmaus, jossa voit nauttia kesän myöhäisistä illoista koko perheen ja ystävien kanssa. Aurinkosuojalla saat aikaan vaikka mitä, sillä mahdollisuudet ovat rajattomat!

Löydä aurinkosuoja, joka sopii omalle terassillesi tai parvekkeellesi:

Uudista terassia tai parveketta aurinkosuojan avulla. Sillä on helppoa ja vaivatonta saada uutta ilmettä tilaan. Aurinkosuoja lisää tilan viihtyisyyttä ja antaa sille kodikkaan ilmeen. Kodin1:n valikoimasta löydät useita erilaisia aurinkosuojia usean kokoisina. Aurinkosuoja antaa pihaan ja puutarhaan uutta, eleettömän tyylikästä ilmettä. Värivaihtoehtoja ovat mm. valkoinen, beige, harmaa ja musta.

Ilahduttavaa aurinkosuojissamme on se, että ne helpottavat ulkotilan sisustuksen suunnittelua ja toteutusta. Valitse aluksi tilaan sopiva aurinkosuoja, ja sen jälkeen voit valita siihen sopivat muut somistus- ja sisustustuotteet. Sisusta terassi, parveke tai puutarha pehmeillä tekstiileillä ja korkeisiin ruukkuihin istutetuilla, vehreillä viherkasveilla ja kukilla. Valitse tilaan luonnonvärejä, valaisuun valosarjoja ja viimeistele ilme dramaattisilla yksityiskohdilla. Tee ulkotilasta trooppinen keidas, jossa nautit kesästä ja lämmöstä niin päivällä kuin ilta-aikaankin. Tervetuloa Kodin1:lle!