categoryTopBlock
Aurinkosuoja

Pergola - Viihtyisä huone puutarhassa

31tuotetta
Kampanja

Etsitkö upeaa pergolaa luomaan viihtyisän ulkotilan? Meiltä löydät laadukkaat pergolat, jotka tarjoavat täydellisen suojan auringolta ja luovat tyylikkään ilmeen ulkotilaasi. Pergolat ovat ihanteellisia paikkoja rentoutumiseen, ulkona ruokailuun ja viihtyisien hetkien viettämiseen perheen ja ystävien kanssa. Tarjoamme erilaisia pergolavaihtoehtoja, kuten puusta valmistettuja ja kestäviä alumiinirakenteisia malleja. Valikoimastamme löydät eri kokoja ja tyylejä, jotta voit valita juuri sinulle sopivan pergolan. Hanki oma pergolasi nyt ja luo kaunis ulkotila, jossa voit nauttia päivästä päivään. Tilaa pergola jo tänään ja lisää ulkotilasi viihtyisyyttä ja tyylikkyyttä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä pergoloista

Millaisia pergolavaihtoehtoja on saatavilla?

Pergoloita on saatavilla eri materiaaleista valmistettuina, kuten puusta, alumiinista tai teräksestä. Ne voivat olla joko vapaasti seisovia tai kiinnitettäviä rakennuksen seinään. Pergolat voivat olla myös eri muotoisia, kuten neliöitä, suorakaiteita tai jopa ympyröitä. Lisäksi pergoloihin voi lisätä erilaisia kattomateriaaleja, kuten verhoja, peltiä tai kangasta, jotta ne tarjoavat suojan auringolta ja sateelta.

Mitä etuja pergolat tarjoavat ulkotiloille?

Pergolat tarjoavat useita etuja ulkotiloille. Ne tarjoavat suojaa auringonpaisteelta ja sateelta, mikä mahdollistaa ulkona oleskelun lähes kaikissa sääolosuhteissa. Pergolat myös luovat viihtyisän ja kodikkaan ilmapiirin ulkotiloihin sekä mahdollistavat erilaisten kasvien, kuten köynnöskasvien, kasvattamisen. Pergolat voivat myös lisätä kiinteistön arvoa ja toimia erinomaisena lisänä ulkotilojen sisustuksessa.

Millaisia sääolosuhteita pergolat kestävät?

Pergolat ovat yleensä suunniteltu kestämään monenlaisia sääolosuhteita, kuten sadetta, tuulta ja aurinkoa. Niiden kestävyys riippuu kuitenkin valmistusmateriaaleista ja rakenteesta. Esimerkiksi puusta valmistettu pergola voi kestää hyvin kosteutta ja sadetta, mutta se saattaa vaatia säännöllistä huoltoa ja käsittelyä, jotta se säilyy hyväkuntoisena. Metalliset pergolat ovat yleensä kestävämpiä ja vaativat vähemmän huoltoa. Pergoloiden kestävyys kannattaa aina tarkistaa valmistajan ohjeista ennen ostamista ja asentamista.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja