Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

KampanjassaSäilytyslaatikot & kalustesuojat

50 tuotetta
Näyttää 24 tuotetta 50 tuotteesta
1
...
3

Joskus ulkokalusteiden ja ulkotarvikkeiden saattaminen suojaan sateelta ja kosteudelta voi olla raskasta ja hankalaa. Kodin1:n valikoimasta löydät paljon erilaisia kalustesuojia ja pehmustelaatikoita, jotka auttavat sinua pitämään tavarat suojassa silloin kun niitä ei käytetä. Valikoimassamme on paljon ulkokalusteita, jotka kestävät ulkona taivasalla vuoden ympäri, mutta nekin säilyvät puhtaampina ja paremmassa kunnossa, jos niitä suojataan asianmukaisesti. Ulkokalusteryhmät voi helposti suojata kalustesuojapeitteillä, jolloin kalusteet säilyvät siisteinä ja hyväkuntoisina pidempään. Osta kalustesuoja Kodin1:ltä jo tänään.

Pidennä ulkokalusteiden käyttöikää

Käyttämällä kalustesuojaa, voit nauttia ulkokalusteistasi vuosia eteenpäin. Pehmusteet ja muut ulkotekstiilit kannattaa säilyttää auringonpaisteelta ja sateelta suojassa esimerkiksi pehmustelaatikossa. Talven ajan pehmusteet pitäisi kuitenkin säilyttää sisätiloissa hyvin ilmavasti, sillä kosteassa ja kylmassä ne helposti homehtuvat. Kalustesuojan alla säilytettäviä ulkokalusteita ei tarvitse puhdistaa ja pyyhkiä yhtä usein kuin sään armoille jätettyjä. Valikoimassamme on paljon erikokoisia kalustepeitteitä, joten löydät niiden joukosta varmasti omaan ulkokalusteryhmääsi sopivan vaihtoehdon.

Laajasta ulkokalusteiden suojapeitteiden ja muiden suojien valikoimasta löydät muun muassa:


Meiltä löydät myös erittäin suuret säilytyslaatikot ja säilytyspussit ulkokalusteiden pehmusteille.

Tilaa netistä

Tilaa kalustesuojat Kodin1:n verkkokaupasta. Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus. Tervetuloa ostoksille!