Missing translation for header.skipToContent

Osta nyt – Maksa 3 kk päästä! Lue lisää

Näyttää 24 tuotetta 225 tuotteesta
1
...
10

Suositut suodattimet

Musta seinähylly on tyylikäs ja monikäyttöinen sisustuselementti. Seinähylly sopii erinomaisesti esimerkiksi kirjojen, koriste-esineiden tai kasvien säilyttämiseen. Musta väri on ajaton ja moderni, ja se sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Musta seinähylly luo kontrastia vaaleampien seinien kanssa ja tuo huoneeseen syvyyttä. Musta seinähylly voi myös olla osa suurempaa seinäkokonaisuutta, jolloin se toimii tyylikkäänä lisänä sisustukseen. Seinähylly on helppo asentaa ja se tuo kätevää lisäsäilytystilaa pieniinkin tiloihin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä mustista seinähyllyistä

  • Minkä kokoisia mustia seinähyllyjä on saatavilla?

    Seinähyllyjä on saatavilla monessa eri koossa riippuen valmistajasta. Yleisimmät koot ovat noin 60 cm - 120 cm pitkiä, 20 cm - 30 cm leveitä ja 20 cm - 40 cm syviä. Kannattaa tarkistaa myyjän verkkosivuilta tai liikkeestä tarkemmat tiedot saatavilla olevista seinähyllyistä.
  • Miten musta seinähylly kiinnitetään seinään?

    Musta seinähylly voidaan kiinnittää seinään useilla tavoilla riippuen hyllyn koosta ja painosta sekä seinämateriaalista. Yleisimmät kiinnitystavat ovat ruuvikiinnitys, taulukoukkukiinnitys ja kiinnitys liimapainoilla. Ennen kiinnityksen aloittamista on tärkeää selvittää seinän kantavuus ja käyttää tarvittaessa ammattilaisen apua. On myös tärkeää varmistaa, että kiinnitys onnistuu suoraan ja tasaisesti, jotta hylly pysyy tukevasti seinässä.
  • Miten voin puhdistaa mustan seinähyllyn?

    Voit puhdistaa mustan seinähyllyn esimerkiksi sekoittamalla miedon pesuaineen ja veden suhteessa 1:1. Kastele pehmeä liina seoksessa ja pyyhi hylly puhtaaksi. Vältä liian kosteaa liinaa, sillä liika kosteus voi vahingoittaa hyllyn pintaa. Mikäli hyllyssä on pinttynyttä likaa, voit käyttää apuna esimerkiksi vanhaa hammasharjaa tai tiskiharjaa. Muista kuivata hylly huolellisesti puhtaaksi pyyhkimisen jälkeen.