Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 1457 tuotteesta
1
...
61

Suositut suodattimet

Seinähylly on käytännöllinen ja monikäyttöinen säilytysratkaisu, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi kirjoille, koriste-esineille tai keittiötarvikkeille. Seinähyllyjä on saatavilla eri kokoisina, väreinä ja materiaaleina, joten sopiva vaihtoehto löytyy niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen. Hyllyjä voi asentaa seinälle yksin tai useamman yhdessä, jolloin saadaan aikaan näyttävä kokonaisuus. Seinähyllyt ovat helppoja asentaa ja ne säästävät tilaa lattialta, mikä tekee niistä erinomaisen ratkaisun pieniin tiloihin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä seinähyllyistä

  • Kuinka korkealle seinähylly tulisi sijoittaa?

    Seinähyllyn korkeus riippuu siitä, mihin käyttötarkoitukseen hyllyä käytetään ja kuka sitä käyttää. Yleisesti ottaen seinähyllyn korkeus tulisi olla sellainen, että hyllylle asetetut tavarat ovat helposti saatavilla eikä niiden ottaminen tai laittaminen hyllylle ole vaarallista. Esimerkiksi keittiössä seinähyllyt voivat olla noin 30-40 cm työtason yläpuolella, kun taas olohuoneessa hyllykorkeus voi olla korkeampi. Hyllyn korkeuden suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon myös huoneen muut mitat ja kalusteiden sijoittelu.
  • Voiko seinähyllyjä muokata sopimaan tiettyyn tilaan tai suunnitteluun?

    Kyllä, seinähyllyjä voi yleensä muokata sopimaan tiettyyn tilaan tai suunnitteluun. Monet seinähyllyt ovat modulaarisia, mikä tarkoittaa sitä, että ne koostuvat erillisistä osista, jotka voidaan yhdistää eri tavoin saavuttaakseen halutun muodon ja koon. Lisäksi jotkut valmistajat tarjoavat räätälöityjä seinähyllyjä, jotka voidaan suunnitella ja valmistaa tarkalleen asiakkaan tarpeiden mukaan. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että seinähyllyjen muokkaaminen ei vaikuta niiden turvallisuuteen ja että ne on asennettu oikein.
  • Mitkä ovat seinähyllyjen edut kotona?

    Seinähyllyillä on monia etuja kotona, kuten: Ne auttavat säästämään tilaa lattialta tai pöydiltä, ne ovat helppoja asentaa ja irrottaa, ne tarjoavat ylimääräistä säilytystilaa kirjoille, koriste-esineille ja muille tavaroille, ne auttavat pitämään kodin järjestyksessä ja siistinä ja ne voivat toimia myös sisustuselementteinä ja antaa kodille persoonallisen ilmeen.