Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 2155 tuotteesta
1
...
90

Kaikki kodit tarvitsevat järkevää säilytystilaa. Meiltä löydät laajan valikoiman tyylikkäitä ja käytännöllisiä säilytyskaappeja, jotka auttavat sinua saamaan kodin säilytysasiat kuntoon. Valitse malleista ja materiaaleista ne, jotka parhaiten sopivat kotiisi ja tarpeisiisi. Valikoimassamme on tyyliltään sekä klassisia, moderneja että maalaishenkisiä ratkaisuja. Löydät meiltä säilytyskaapit kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen sekä eteis- ja hallitiloihin. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme. Uskomme, että löydät meiltä etsimäsi.

Edullista ja tyylikästä säilytystilaa

Näin säilytys onnistuu

Hyvä säilytyskaappi täyttää toiveesi ja säilytystarpeesi. Meiltä löydät kaikkea kauniista olohuoneen säilytyskaapeista käytännöllisiin kotitoimiston ja varaston tai autotallin kaappeihin. Laajasta valikoimasta oikeiden vaihtoehtojen löytäminen voi olla hieman haastavaa, joten olemme listanneet alle muutamia kysymyksiä, joista voi olla apua oikeanlaisen säilytyskaapin valintaan.

  • Millainen on säilytystarpeesi? – Valitse säilytyskaappi sen mukaan, mitä olet ajatellut siellä säilyttää. Jos haluat laittaa tavaraa piiloon katseilta, kannattaa valita ovellinen kaappi, jossa on umpinaista säilytystilaa. Jos taas haluat nähdä helposti kaiken säilytettävän tavaran, voi avohyllyllinen ratkaisu olla oikea. Valikoimassamme on useita vitriinikaappeja, joissa voit säilyttää esineitä, jotka haluat asettaa kauniisti kaikkien nähtäville.
  • Miten painavia tavaroita hyllyillä on tarkoitus säilyttää? – Luonnollisesti hyllytasojen tulee kestää niillä säilytettävien tavaroiden paino. Jos säilytettävät esineet ovat erityisen painavia, kannattaa niille valita säilytyskaappi, jossa on metalliset tai massiivipuiset hyllytasot. Muovi- ja lastulevytasot eivät yleensä ole tarkoitettu painavien tavaroiden säilytykseen.

Millaiseen tilaan kaappi on tarkoitus sijoittaa? – Sinun, joka asut pienessä tai ahtaassa asunnossa, kannattaa säästää lattiatilaa hankkimalla korkea säilytyskaappi. Jos katto on korkea, niin kannattaa mahdollisuuksien mukaan valita mahdollisimman korkea ja kapea säilytyskaappi. Liukuovikaappi on myös oiva valinta ahtaaseen tilaan, sillä liukuovet eivät vaadi lisätilaa avautuakseen. Kaiken perusta on kuitenkin mitata tila tarkasti ennen säilytyskaapin valintaa. Näin saat hyödynnettyä kaiken mahdollisen tilan mahdollisimman hyvin.