categoryTopBlock
Vaatesäilytys

Vaatekaappi

1 322tuotetta
ALE

Pikkutakkia ja talvitakkia, kesätakkia ja karvalakkia... Lapsille ja aikuisille kertyy vaatteita kuin sieniä sateella ja niille pitäisi saada tilaa jostakin. Hätä ei ole tämän näköinen, sillä olet juuri löytänyt sinne, mistä saat vastauksen kaikkiin sisustus ongelmiisi. Vaatekaapit löytyvät jokaisesta kodista, ja ne soveltuvatkin yllättävän moneen käyttöön. Sen lisäksi, että niissä säilytetään vaatteita, saattaa niihin myös eksyä piiloon tavaraa, jota ei välttämättä juuri sinä päivänä tai hetkenä tarvita. Ja jotkut vanhemmat piilottavat lastensa joululahjojakin kaappeihin. Valikoimastamme löydät kotiisi upeat kaapit. Valitse kaappi laatikkosetillä, tai vaikkapa tilaa säästävillä liukuovilla. Käytännöllisyys on muotia, ja meidän vaatekaappimme ovatkin yksinkertaisuudessaan sangen tyylikkäät. Joten tutustu vaatekaappi valikoimaamme ja poimi sieltä sinun kotiisi sopivat säilytysratkaisut.

Tilavat vaatekaapit kotiisi

Valikoimastamme löydät useat eri vaatekaappi mallit, jotka voivat olla osana erilaisia huonekalusarjoja. Meiltä löytyy myös lastenhuoneeseen sopivia vaatekaappeja, jotka ovat valmistettu erityisesti turvallisuus huomioon ottaen. Kulmat ovat pyöristetty ja ulkoreunat ovat paksut sekä erittäin kestävät. Jos taas haluat charmikkaan ja ylellisyyttä huokuvan vaatekaapin kotiisi, niin sekin onnistuu. Vaikka vaatekaapit ovat tarkoitettu tavaroiden säilyttämiseen, ei se tarkoita etteivät ne silti voisi näyttää hyviltä. Liukuovelliset vaatekaapit puolestaan ovat kätevät avata ja sulkea hyvin pienellä vaivalla, jolloin saat kaikki vaatteesi ja muut tavarat kätevästi piiloon. Voit lisätä kaappiisi laatikkosetin tai lisää hyllyjä tarpeittesi mukaan. Tyylikkäät kaapit myös viimeistelevät sisustuksen ja tekevät kodistasi sekä siistin, että viehättävän. Puiset kaapit tuovat mukavaa retrohenkeä, kun taas tumman oviset kaapit tuovat modernia ilmettä. Jos sinua miellyttää romantiikka, niin ehkäpä kaappi peiliovella olisi makuusi? Siron kokonsa ansiosta se sopii useimpiin tiloihin, kuten esimerkiksi makuuhuoneeseen muiden kaappien jatkoksi tai vaikkapa pieneen eteiseen.

Vaatekaapit voidaan joutua kokoamaan kotona.

Riippuen tilaamiesi kaappien koosta, ne voidaan kuljettaa kotiisi kokonaisina. Jos kaappi ei kuljetussyistä ole kuljetettavissa koottuna, joudut kokoamaan sen kotona itse. Jotkut kaapistot tulee myös kiinnittää seinään, jotta ne pysyvät tukevasti ja turvallisesti pystyssä. Tällöin sinun tulee ottaa huomioon kotisi seinämateriaalit. Eri seinämateriaalit vaativat erilaiset kiinikkeet, jotka sinun tulee hankkia erikseen. Jos et tiedä mikä sopii kaappien kiinnitykseen, niin kysy apua rautakaupasta. Suurien raskaiden osien siirtelyyn kannattaa pyytää apua, jotta vältytään vahingoilta. Kaapin suurien osien kiinnitykseen kannattaa myös ottaa mukaan apua, jotta pitkät seinät eivät pääse liikkumaan kaappia pystyyn nostetattaessa. Kasaamisprojektia ei kuitenkaan pidä säikähtää, sillä se on mukavaa puuhaa perheen tai kavereiden kesken. Vaatekaapit kasataan muutamassa hetkessä, etkä edes huomaa ajankulua. Kun vaatekaapit ovat pystytetty ja tuettu tukevasti (tarvittaessa seinään kiinni ruuveilla), voit asentaa kaapin sisälle tulevat laatikosetit, hyllyt ja vaaterekit paikoilleen.

Mieti näitä kysymyksiä ennen kuin ostat vaatekaapit kotiisi.

Mikä olisi sopiva vaatekaappi lastenhuoneeseen?

Edullinen vaatekaappi ei tarkoita, etteikö se myös voisi olla turvallinen. Combee -sarjaan kuuluvat vaatekaapit sopivat erittäin hyvin esimerkiksi lastenhuoneeseen. Kaappi on tukeva ja kestävä, joten ei haittaa vaikka siihen kohdistuisi lasten tai lemmikkien törmäyksiä. Combee-sarjan kaapeissa on myös pyöristetyt nurkat ja sen ulkonevat reunat ovat jopa 22 millimetriä paksut. Pintamateriaalina on kestävä melaniinipinnoitus. Combee vaatekaapien kalusteisiin voi myös hankkia vetimet eri reunaväreillä, jotka on helppo vaihtaa sitä mukaa kun lapsi kasvaa tai mieli muuttuu. Kaappi itsessään on tilava ja sisältää vaatetangon, sekä hyllylevyt. Niiden avulla saa hyvin säilytystilaa lapsen vaatteille ja kaappi on helppo pitää järjestyksessä. Yksinkertaisen ja käytännöllisen muotoilunsa ansiosta kaappi sopii monenlaiseen sisustukseen.

Mistä voit hankkia edulliset vaatekaapit?

Onko sinulle kertynyt vaatetta ja tavaraa vuosien saatossa? Ehkä tarvitset vain lisää kaappitilaa täydentämään kotisi sisustusta ja helpottamaan arkea? Meiltä saat tilattua erikokoisia vaatekaappeja kotiisi, jotka auttavat sinua ratkaisemaan säilytystilan puuttumisen. Valikoimamme erilaisia huonekaluja on erittäin laaja, joten saat avullamme taatusti sisustettua kotisi viihtyisäksi. Monipuolisen valikoimamme vaatekaapit ovat laadukkaita ja niitä voi käyttää tavaroiden, vaatteiden ja petivaatteiden säilytykseen. Miksi edes poistuisit kotoa etsimään, kun voit tilata vaatekaapit netistä? Varmista vain, että kaappi on sopivan kokoinen siihen tilaan jonne olet sitä suunnittelemassa. Liian suuri kaappi pienessä tilassa ei ole käytännöllinen ratkaisu ja on harmi, jos et saakaan avattua kaapin ovea, koska tiellä on kynnys tai ulkoneva seinä.

Miten tai millä kiinnitän kaapin seinään?

Jotkin valikoimamme vaatekaapit tulee tukea, jotta ne eivät pääse vahingossa liikkumaan. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee kiinnittää kaappi tukevasti seinään, esimerkiksi ruuveilla. Ensin tulee kuitenkin ottaa huomioon kotisi seinien materiaali. Materiaali määrittelee sen, millaisia ruuveja kiinnitykseen käytetään. Esimerkiksi puuseiniin käytetään erilaista kiinnitystä kuin betoni- tai kipsilevyseinään. Jos kaappi halutaan tukevasti kiinni seinään voit joutua poraamaan reiät, joiden läpi kaapin levy ruuvataan kiinni seinään. Kaapin mukana voi tulla myös kiinnityslistat. Niiden materiaali voi vaikuttaa käytettävien ruuvien tyyppiin, joten kysy apua rautakaupasta jos epäröit. Kaappi kannattaa kiinnittää seinään varsinkin, jos kyseessä on lastenhuone. Tällöin ei tarvitse pelätä että kaappi kaatuu vahingossa tai huojuu käytössä.

Minkä kokoinen kaappi?

Vaatekaappeja on monessa eri koossa. Useimmat vaatekaapit sisältävät sekä hyllytilaa että vaaterekin. Rekille saa ripustettua takit, jakut, mekot ja muut vaatteet, jotka tarvitsevat henkarin säilyäkseen rypyttömänä. Suuret hyllytilat mahdollistavat esimerkiksi ylimääräisten peittojen ja tyynyjen säilytyksen vieraita varten. Vaatteet saadaan hyvään järjestykseen ja ylimääräiset kengätkin saadaan piiloon. Valikoimassamme on vaatekaappeja kaksi-, kolme-, neli-, viisi- ja kuusiovisina. Tilavia vaatekaappeja on myös liukuovellisina, jolloin saat helposti avattua ja suljettua kaapin oven pienessäkin tilassa. Jos haluat voit myös hankkia siron peilillisen kaapin, jolloin voit aina varmistaa olevasi edustavan näköinen ennen kuin lähdet ulos. Vain mielikuvitus on rajana sisustettaessa. Kaappeja on jokaiseen sisustukseen, oli kyseessä moderni tai perinteisempi look.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE