categoryTopBlock
Joulukoristeet

Tekokuusi

839tuotetta

Hanki upea ja kätevä tekokuusi. Meiltä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia tekokuusia, jotka luovat taianomaista tunnelmaa juhlakaudelle. Tekokuusemme näyttävät uskomattoman eläviltä ja tulevat eri koko- ja korkeusvaihtoehdoilla, jotta voit valita täydellisen puun kotiisi. Unohda neulasten siivoaminen ja puiden haaliminen - tekokuusi tarjoaa vaivatonta kauneutta vuosi toisensa jälkeen. Tilaa tekokuusi meiltä ja valmistaudu loistavaan jouluun ilman stressiä. Tutustu valikoimaamme ja valitse oma suosikkisi jo tänään!

Usein kysyttyjä kysymyksiä tekokuusista

Kuinka helppo tekokuusi on pystyttää ja purkaa?

Tekokuusen pystyttäminen ja purkaminen riippuu monesta tekijästä, kuten kuusen koosta, valmistajan ohjeista ja omasta kokemuksesta. Yleisesti ottaen monet tekokuuset ovat suhteellisen helppoja pystyttää ja purkaa, sillä ne koostuvat useimmiten useasta osasta, jotka kiinnitetään toisiinsa esimerkiksi tappien tai nipsujen avulla. Valmistajan ohjeiden noudattaminen helpottaa pystyttämistä ja purkamista huomattavasti.

Onko tekokuusissa erilaisia korkeuksia ja muotoja saatavilla?

Kyllä, tekokuusia on saatavilla erilaisilla korkeuksilla ja muodoilla. Niitä voi löytää lyhyistä pöytäkuusista aina korkeisiin joulukuusiin asti. Lisäksi niitä on saatavana eri muodoissa, kuten kartiomaisina, tiheinä tai avoimina oksistoiltaan. Tekokuusia on myös saatavana eri värisinä, kuten perinteisen vihreän lisäksi myös valkoisina tai hopeisina.

Miten pitkäikäisiä ja kestäviä tekokuuset yleensä ovat?

Tekokuuset voivat kestää useita vuosia, mutta niiden tarkka kesto riippuu muun muassa valmistusmateriaaleista ja käytöstä. Laadukkaat tekokuuset voivat kestää jopa kymmenen vuotta tai enemmänkin, kun taas edullisemmat vaihtoehdot saattavat menettää muotonsa tai neulaset pudota jo muutaman käyttökerran jälkeen. Oikein säilytettynä ja käytettynä tekokuusi voi kuitenkin olla pitkäikäinen ja kestävä valinta jouluksi vuodesta toiseen.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä