Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: SAVE30

Päättyy:

Kynttilänjalat & kynttilälyhdyt

32 tuotetta
Näyttää 24 tuotetta 32 tuotteesta
12

Suositut suodattimet

Tunnelma on yksi sisustuksen tärkeimpiä elementtejä. Tunnelman luomisessa kynttilät, kynttilänjalat ja kynttilälyhdyt ovat keskeisessä asemassa. Kodin1:n valikoimasta löydät valtavasti erilaisia kynttilänjalkoja, joten löydät sieltä varmasti jotakin, joka sopii sinunkin makuusi ja tyyliisi. Haluatko yksinkertaisen lyhdyn lämpökynttilälle? Senkin löydät täältä. Etsitkö hienoille illallisille sopivaa, upeasti koristeltua kynttilänjalkaa? Senkin saat täältä. Ja melkeinpä kaikkea näiden kahden vaihtoehdon väliltä.

Kynttilänjaloilla saat sisustukseen persoonallisen ilmeen, joka kertoo ehkä jotakin sinusta ihmisenä. Voit olla melkeinpä varma, että Kodin1.comin valikoimasta löydät kynttilänjalat, jotka sopivat sinulle. Ja mikä vielä parempaa, kynttilänjalat ovat laadukkaita ja edullisia. Tervetuloa tutustumaan kattavaan kynttilänjalkavalikoimaamme!

Löydät omaan tyyliisi sopivat kynttilänjalat

Se, että sinulla on joku määrätty sisustustyyli, ei tarkoita sitä, ettet voisi halutessasi kokeilla jotakin uutta. Se on helppo tehdä kynttilänjaloilla, sillä niitä löytyy paljon erilaisia ja erityylisiä. Kynttilänjalat ovat kauniita silloinkin, kun niitä ei käytetä, silloin ne vain koristavat seinää tai pöytää. Käytössä ne ovat ihania ja tunnelmallisia, kun yksi tai useampi kynttilänliekki lepattaa antaen ympäristöönsä lämpöä ja mukavaa tunnelmaa. Mutta millainen kynttilänjalka sopii parhaiten sinulle ja sinun kotiisi?? Voit olla halutessasi vaikka kuinka nirso, sillä laajassa valikoimassamme on mistä valita. On upeita malleja – klassista huippumoderneihin.

Kodin1:n valikoimassa on paljon eri materiaaleista valmistettuja kynttilänjalkoja. Löydät täältä muun muassa suositut messinkiset sekä hopean- ja kuparinväriset kynttilänjalat. Riippumatta siitä, millaisiin kynttilänjalkoihin lopulta päädyt, Kodin1 luo kotiisi upean ja kodikkaan tunnelman. Valitsitpa sitten perinteisen monihaaraisen kynttilänjalat tai malliltaan modernimman, on niillä kaikilla sama upea vaikutus kotisi sisustukseen ja tunnelmaan!