Missing translation for header.skipToContent

Kampanjahinnat sängyistä, sohvista & paljon muuta!

Näyttää 4 tuotetta 4 tuotteesta

Suositut suodattimet

Valkoinen pöytäliina on monissa kulttuureissa merkki juhla- tai juhlallisuushetkestä. Se symboloi puhtautta, hienostuneisuutta ja arvokkuutta. Valkoisen pöytäliinan käyttö on yleistä esimerkiksi häissä, hautajaisissa, juhlallisissa illallisissa ja virallisissa tilaisuuksissa. Pöytäliinan valintaan vaikuttavat sen materiaali, koko ja tyyli. Valkoisen pöytäliinan käyttö antaa tilaisuudelle juhlavan ja arvokkaan tunnelman, ja se onkin vakiintunut osa monien perinteistä ja juhlarituaaleista ympäri maailmaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä valkoisista pöytäliinoista

  • Minkälaisia materiaaleja yleensä käytetään valkoisissa pöytäliinoissa?

    Yleisesti valkoisissa pöytäliinoissa käytetään puuvillaa tai pellavaa. Puuvilla on yleisin materiaali ja se on usein helppohoitoisempi vaihtoehto. Pellava taas on kestävä ja antaa tyylikkään ilmeen, mutta se saattaa olla hieman hankalampi hoitaa. Joissain tapauksissa myös polyesteria voidaan käyttää pöytäliinojen valmistuksessa, sillä se on edullisempi ja helpompi hoitaa kuin puuvilla tai pellava.
  • Kuinka valitsen oikean kokoisen valkoisen pöytäliinan pöydälleni?

    Valitse pöytäliina, jonka koko on suunnilleen sama kuin pöytäsi koko. Yleensä pöytäliinan tulee riippua noin 20-30 cm pöydän reunan yli. Jos haluat, että pöytäliina ulottuu lattialle asti, valitse hieman suurempi pöytäliina. Muista myös mitata pöydän korkeus, jotta voit valita pöytäliinan, joka riittää pöydän alle asti.
  • Kuinka valkoista pöytäliinaa tulee hoitaa ja pestä?

    Valkea pöytäliina tulisi pestä erillään muista väreistä ja mieluiten muiden valkeiden tekstiilien kanssa. Pöytäliina kannattaa esipestä tai liottaa ennen varsinaista pesua. Pesuaineena voi käyttää esimerkiksi valkopyykille tarkoitettua pesuainetta ja tarvittaessa myös valkaisuainetta. Pöytäliina tulisi kuivata tasaisella alustalla ja silittää tarvittaessa kostean liinan läpi.