categoryTopBlock
Suihkut

Musta suihkusetti

10tuotetta
Kampanja
  • Musta
Suositut suodatukset

Musta suihkusetti on tyylikäs ja moderni valinta kylpyhuoneeseen. Se sisältää suihkupään, suihkuletkun ja suihkutangon, jotka kaikki ovat mustaa väriä. Musta suihkusetti luo elegantin ilmeen kylpyhuoneeseen ja sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Sen avulla voit nauttia rentouttavista suihkuhetkistä ja saada virkistävän pesutuloksen. Musta väri on myös helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin aikaa. Lisäksi musta suihkusetti on helppo asentaa ja säätää omien tarpeiden mukaan. Valitsemalla mustan suihkusetin voit tuoda tyylikkään ja ylellisen ilmeen kylpyhuoneeseesi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä mustista suihkuseteistä

Mitä musta suihkusetti yleensä sisältää?

Musta suihkusetti yleensä sisältää useita erilaisia osia. Tyypillisesti se sisältää suihkusekoittimen, suihkuletkun, suihkupään ja suihkutangon. Lisäksi setissä voi olla myös muita osia, kuten suihkusaippuateline, hyllyt tai säätimet. Musta suihkusetti on suosittu valinta modernia ja tyylikästä ilmettä haluaville kylpyhuoneisiin.

Millaisia materiaaleja käytetään mustissa suihkuseteissä?

Mustissa suihkuseteissä käytetään yleensä erilaisia materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä, messinkiä, muovia ja lasia. Ruostumaton teräs on suosittu valinta suihkupäiden ja suihkuletkujen valmistukseen, koska se on kestävä ja helppo puhdistaa. Messinkiä käytetään usein suihkutermostaattien ja suihkuletkun liittimien valmistamiseen. Muovia käytetään usein suihkupään kahvassa ja suihkutermostaatin säätövipussa, koska se on kevyt ja edullinen materiaali. Lasia voidaan käyttää suihkuseinissä tai suihkukaapeissa, jolloin se luo tyylikkään ja modernin ilmeen suihkutilaan.

Miten musta suihkusetti sopii kylpyhuoneen sisustustyyliin?

Musta suihkusetti voi olla tyylikäs ja moderni lisä kylpyhuoneen sisustukseen. Musta väri luo kontrastia vaaleille pinnoille, ja se voi antaa kylpyhuoneelle elegantin ja ylellisen ilmeen. Musta suihkusetti sopii erityisen hyvin skandinaaviseen, minimalistiseen tai industriaaliseen sisustustyyliin.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri (1)
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja