Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 1 tuotetta 1 tuotteesta

Lattialaatat ovat kestäviä ja helppohoitoisia, ja sopivat hyvin niin lattia- kuin seinämateriaaliksikin. Värikäs eteisen lattia, kuvioitus olohuoneen seinä tai miksipä ei pakkasen kestäviä laattoja terassille tai patiolle? Lattialaatoilla voit saada tavalliseen tilaan mielenkiintoa ja erityistä tunnelmaa. Kodin1:n lattialaattavalikoima on valtava, joten löydät sieltä varmasti omaan makuusi ja elämäntilanteeseesi sopivaa. Tule tutustumaan ja inspiroidu eri malleista, väreistä ja eri kokoisista lattialaatoista. Meiltä löydät kaiken neutraalinvärisistä laatoista jännittävästi kuvioituihin ja värikkäisiin malleihin.

Lattialaattoja remontointiin ja sisustamiseen

Suomessa olemme tottuneet sisustamaan rakkailla luonnonmateriaaleillamme, mutta viime aikoina keramiikka on kasvattanut suosiotaan. Lattialaatat eivät ole vain kauniita, vaan ne ovat erittäin kestäviä. Vuosien saatossa kuluvan puuhun verrattuna pysyy siistinä ja säilyttää ulkonäkönsä ja hyvät ominaisuutensa paljon pidempään. Lattialaatat siis voivat näyttää vielä 15 vuoden kuluttua samalta kuin nyt. Lattialaatat on helppo pitää puhtaana. Kauniilla ja toimivalla laatalla voi uudistaa minkä tahansa kodin tilan. Koska lattialaatat eivät ime itseensä juurikaan kosteutta ja vettä, sopivat ne erinomaisesti kosteiden tilojen pintojen viimeistelyyn. Salaisuus – mitä vähemmän materiaali imee vettä, sitä paremmin se kestää kulumista, kemikaaleja ja pakkasta. Valikoimastamme löydät myös graniitin, joka on lattamainen materiaali, joka ei ime itseensä kosteutta juuri lainkaan. Koska graniitti ei ime vettä, joka voisi materiaalin sisään päästessään jäätyä ja aiheuttaa materiaalin rapautumista, soveltuu se erinomaisesti käytettäväksi ulkotiloissa. Luonnonkivilaatoilla vältyt sammaleen kasvusta, levistä ja muista rikkakasveista, joita ilmenee luonnonkiviä käytettäessä. Yhtä kaunista, mutta huomattavasti helppohoitoisempaa ja näppärämpää!

Tyyliä erilaisilla laattakuvioilla

Laatoilla voit luoda seinille ja lattialle mielenkiintoisia kuviota ja antaa näin kodillesi persoonallista ilmettä. Lisää värejä, kauniita kuvioita tai anna yksivärisen, vaalean tai puuterisävyisen pinnan antaa kodillesi tyylikkään elegantti tyyli. Valkoisten ja mustien laattojen yhdistelmä on aina yhtä ajaton. Lattialaattoja voi yhdistellä loputtomasti eritavoin. Sinun täytyy vain löytää tyylisi, jotta tilasta näkyy oma persoonallisuutesi. Meiltä löydät niin yksiväriset kuin kuvioidutkin lattialaatat, joista monet jäljittelevät luonnonmateriaaleja, kuten puukuvioidut lattialaatat, marmorikuvioidut laatat tai sementtilaatat. Miksipä et loisi marokkolaisilla laatoilla ja marrakech-laatoilla tilaa, joka vie ajatukset ja mielen kaukaisiin ja eksoottisiin maihin? Kauniilla väreillä ja kuvioilla sekä mielikuvituksesi avulla voit antaa huoneelle täysin uuden tunnelman. Valikoimassamme on myös 8-kulmaisia laattoja sekä klassiseen viktoriaaniseen tyyliin sopivia 6-kulmaisia lattialaattoja, jotka ovat viime vuosina tulleet entistä suosituimmiksi.

Oikea lattialaatta oikeaan tilaan

Jotta selviytyisi eri kokoisten ja väristen lattialaattojen viidakossa, olemme koonneet tähän muutamia neuvoja, joista voi olla sinulle hyötyä.

  • Pienillä laatoilla saa pieneen tilaan suuren visuaalisen ilmeen. Pienillä laatoilla pinnoitetussa pinnassa on enemmän saumoja kuin suurilla laatoilla pinnoitetussa. Tällainen pinta ei ole yhtä liukas kuin pelkkä laattapinta. Tämä asia on hyvä muistaa varsinkin silloin, kun valitaan laattoja pesutiloihin.
  • Lasitetut laatat ovat kosteina ja märkinä hyvinkin liukkaita. Märille lattioille suositellaan lasittamattomia laattoja.
  • Asettelemalla suureen tilaan laatat jonkin kuvion mukaan, saadaan tilan ilmeestä elävämpi.
  • Suorakaiteen muotoisilla laatoilla voi muuttaa tilan tunnelmaa sen mukaan, miten laatat asennetaan. Asettelemalla laatat tilaan poikittain pituussuunnan sijaan, saadaan tilasta helposti suuremman tuntuinen.
     

Kodin1:n verkkokaupasta ostat lattialaatat edullisesti ja helposti

Kodin1:n laajasta lattialaattavalikoimasta löytyy laattoja jokaiseen makuun. Meiltä saat edulliset laatat, eikä laadustakaan tarvitse tinkiä. Lattialaattojen tilaaminen netistä on helppoa ja turvallista. Valitse suosikkisi ja klikkaa ne ostoskoriin. Jos tarvitset apua, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Meillä on edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus.