Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 178 tuotteesta
1
...
8

Liukuovi on käytännöllinen ratkaisu tilan säästämiseen ja sisustamiseen. Se on ovi, joka liukuu sivulle avattaessa eikä tarvitse tilaa oven kääntämiseen auki tai kiinni. Liukuovi voidaan valmistaa eri materiaaleista kuten puusta, lasista tai metallista. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi vaatehuoneisiin, kylpyhuoneisiin tai makuuhuoneisiin. Liukuoven käyttö on helppoa ja se tuo modernia ilmettä sisustukseen. Lisäksi liukuovi on hyvin kestävä ja säästää tilaa, mikä tekee siitä suositun valinnan nykyaikaisissa kodeissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä liukuovista

  • Mikä on liukuovi ja miten se toimii?

    Liukuovi on ovi, joka liikkuu vaakasuunnassa sivuille päin sen sijaan, että se aukeaisi perinteisesti kääntymällä saranoillaan. Liukuovia käytetään usein tiloissa, joissa säästötila on tärkeää, koska ne eivät vie tilaa huoneen sisäpuolelta, kun ne avataan. Liukuovi liikkuu yleensä ohjainkiskoilla, jotka on asennettu katon tai lattian yläosaan, ja sitä liikutetaan käsin tai moottorilla. Liukuovet voivat olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten puusta, lasista tai metallista, ja niitä käytetään yleisesti esimerkiksi vaatekaapeissa, suihkukaapeissa, huoneiden välisissä ovissa ja liiketilojen sisäänkäynneissä.
  • Mitkä ovat liukuovien edut verrattuna perinteisiin oviin?

    Liukuovien etuja perinteisiin oviin verrattuna ovat esimerkiksi tilansäästö, helppo käyttö, moderni ulkonäkö ja mahdollisuus lisätä luonnonvaloa huoneeseen. Liukuovet ovat erityisen hyvä ratkaisu pienissä tiloissa tai tiloissa, joissa perinteisten ovien käyttö voi olla hankalaa tai vie tilaa. Lisäksi liukuovet voivat olla hyvä valinta esimerkiksi vaatehuoneeseen tai kaappiin, sillä niiden avulla saa käyttöön kaiken tilan, eikä oven avautumisesta tarvitse huolehtia.
  • Miten asentaa liukuovi oikein?

    Liukuoven asentaminen vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta. Tässä on yleisohjeet liukuoven asentamiseen: Liukuoven asentaminen alkaa huolellisella aukon koon mittaamisella ja sopivan liukuoven valinnalla. On myös tärkeää varmistaa, että seinärakenne kestää liukuoven painon. Seuraavaksi asennetaan kiskot ja rullat oikeille paikoilleen joko seinään tai kattoon. Tämän jälkeen varmistetaan, että liukuovi mahtuu kiskojen väliin ja että se liikkuu sujuvasti rullilla. Rullat on syytä säätää oikealle korkeudelle, jotta liukuovi pysyy vaakasuorassa asennossa. Lopuksi tarkistetaan vielä, että liukuovi toimii sujuvasti ja on turvallinen käyttää ennen asennuksen viimeistelyä. On suositeltavaa, että liukuoven asennus tehdään ammattilaisen toimesta, jotta varmistutaan asennuksen laadusta ja turvallisuudesta.