deNoord

127 tyylikästä tuotetta
brandCarousel

deNoord – ylellisiä ulkokalusteita tyylitietoiseen kotiin

deNoordin ulkokalusteet ovat erittäin suosittuja. Tuotemerkin visiona on, ja on aina ollut, tarjota asiakkailleen laaja valikoima kestäviä, ulkokäyttöön tarkoitettuja kalusteita, jotka mahdollistavat rennon oleilun ja seurustelun terassilla tai puutarhassa. deNoordin valikoimaan kuuluu muun muassa siirreltävistä moduuleista koostuvat modernit kalusteryhmät, jotka ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan. Tuotemerkki tunnetaan ylellisistä ja laadukkaista kalusteista, jotka ovat hinnoiltaan edullisia. deNoord on varma valinta tyylikkäälle ja toimivalle terassille. Terassisi tai parvekkeesi ansaitsee tulla sisustetuksi yhtä tyylikkäästi kuin muutkin kotisi tilat. Tällöin deNoordin kalusteet ovat itsestään selvä vaihtoehto!

Kampanja

deNoord – kestäviä ja laadukkaita ulkokalusteita

Useimmat deNoordin tuotteista on valmistettu kestävistä ja helppohoitoisista materiaaleista, kuten polyrottingista ja aintwoodista. Molemmat materiaalit kestävät säiden ja lämpötilojen vaihteluita, joten ne sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön. Ne voi säilyttää ulkona ympäri vuoden. Ulkokalusteet siis voivat olla yhtä aikaa tyylikkäitä, käytännöllisiä ja helppohoitoisia. Voit olla varma, että hankkimalla deNoordin ulkokalusteet Kodin1:ltä, saat vastinetta rahoillesi ja iloa vuosiksi eteenpäin!

Sisusta ulkotila tyylikkäästi deNoordin kalusteilla

Terassi, parveke, kuisti ja puutarha ovat eittämättä kesällä kodin tärkeimpiä paikkoja! Vietämme niillä paljon aikaa nauttien auringosta, ihanista aterioista perheen ja ystävien kanssa sekä pitkistä ja valoisista kesäilloista. Kesällä ulkotilasta muodostuu helposti kodin toinen olohuone – varmista siis, että se tulee sisustettua yhtä viihtyisäksi kuin muutkin kotisi tilat! Viimeistele oleskeluryhmä tyylikkäillä peitoilla ja tyynyillä, niin saat tunnelmasta kotoisan. Kynttilälyhdyt ja ruukkukasvit auttamaan sinua luomaan tilasta ihan ikioman trooppisen keitaan. Kodin1:ltä löydät valtavasti sisustustuotteita, joilla täydennät deNoordin mallistosta hankkimasi ulkokalusteet.

deNoordin suositut sarjat Kodin1:llä

Kodin1:n valikoimasta löydät sadoittain suosittuja deNoordin ulkokalusteita. Olemme valinneet valikoimaamme suosikkimme, jotta sinä voit luoda ajattoman ja tyylikkään ulkotilan, josta on iloa moniksi vuosiksi eteenpäin. Luonnollisesti löydät meiltä deNoordin suosituimmat sarjat:

  • Marcus. Sarja tyylikkäitä, polyrottingista valmistettuja kalusteita, joissa on useita eri värivaihtoehtoja. Löydät meiltä ulkokäyttöön sopivat oleskeluryhmät, nojatuolit, ruokailuryhmät ja sivupöydät.
  • Florens. Sarja, johon kuuluu ylellisiä ja käytännöllisiä aurinkosänkyjä ja aurinkovuoteita. Florens-sarjan tuotteilla nautit kesästä täysillä!
  • Oliver. Trendikäs ulkokalustesarja, jossa yhdistyvät tyyli ja laatu. Kuka voi vielä väittää, etteivät ulkokalusteet voi olla yhtä tyylikkäitä ja trendikkäitä kuin huonekalut? Oliver on sarja sinulle, joka haluat ulkokalusteiden olevan valmistettuja tyylikkäistä materiaaleista kuten tiikistä, joka saa lisäilmettä köysiyksityiskohdista. deNoordin Oliver-sarjaan kuuluu ruokailuryhmiä, oleskeluryhmiä, ulkopöytiä, ulkotuoleja ja paljon muuta.

Klikkaa deNoordin suosikit kotiisi jo tänään ja tee ulkotilastasi kodin suosituin ja tyylikkäin paikka! Tervetuloa Kodin1.comiin – tyyliä koko rahalla.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Tuolien lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Säädettävä
Kategoria
Taitettava
Irrotettava kangas
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja