Eglo

415 tyylikästä tuotetta

EGLO – laatuvalaistusta kotiisi

Tuotemerkki EGLO toimittaa kotiisi käytännölliset ja tyylikkäät valaisimet. EGLOn valikoimasta löydät lamput kodin jokaiseen huoneeseen. Valitse suosikkisi yli 1000 tyylikkään valaisimen joukosta ja sisusta kotisi EGLOn kanssa jo tänään.

Vahvaa valaisinsuunnittelua jo yli 50 vuotta

EGLO on nykyään yksi maailman johtavista valaisintuotteiden toimittajista, mutta kaikki on alkanut jo kauan sitten. Ludwig Obwieser aloitti yrityksen toiminnan jo vuonna 1969. Vuoden kuluttua tästä yritys avasi oman tehtaansa Itävaltaan. 1980-luvulla EGLO laajani ja on siitä asti ollut yksi Euroopan johtavista valaisinvalmistajista.


Inspiraatio virtaa

EGLOa ohjaa halu olla markkinoiden trendien näyttäjä, ja sitä se todella johtavan asemansa ansiosta onkin. EGLO hankkii inspiraationsa asiakkaidensa mielipiteistä ja toiveista, ja yhdistämällä ne ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja lahjakkaisiin suunnittelijoihin, prosessi etenee suunnittelusta valmiisiin tuotteisiin.


Laatu ja ympäristöasiat ovat kaikkein tärkeintä

EGLOlle heidän tuotteidensa ja palveluidensa laatu on erittäin tärkeää. Koko prosessin tarkka valvonta sekä koulutettu ja pätevä henkilökunta, laadunvalvontajärjestelmät ja luotettavat yhteistyökumppanit takaavat tuotteiden ja palveluiden korkean laadun. Myös ympäristö on EGLOlle tärkeä. Käyttämällä muun muassa kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä pakkauksia ja pitämällä laajan varastoverkon avulla kuljetusetäisyydet lyhyinä, he ovat mukana ympäristönsuojelussa.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Tyyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö