Fritab

532 tyylikästä tuotetta
2060e8bd1a8a3770e44f34daa7709a67.jpg

Fritab – ulkokalusteiden pehmusteet Ruotsin johtavalta tavaramerkiltä

Fritabilla on Ruotsin suurin valikoima ihania ja edullisia laatupehmusteita kaikenlaisiin ulkokalusteisiin. Fritab on yksi Ruotsin johtavia ulkokalustealan yrityksiä, ja sillä on laaja valikoima muodikkaita pehmusteita. Fritabin valikoimasta löydät kaikkiin sisustustyyleihin sopivat pehmusteet ja aurinkovarjot. Anna ulkokalusteillesi uusi ilme jo 40 vuotta alalla toimineen Fritabin pehmusteilla.

Kampanja
Lajittelu

Osta Fritab-pehmusteet Kodin1:ltä

Fritab tarjoaa valikoimassaan erikokoisia pehmusteita, joita on saatavana erivärisinä ja -mallisina. Anna ulkotilallesi väriruiske tyylikkäillä ja edullisilla istuinpehmusteilla. Oikein valituilla pehmusteilla parannat puutarhakalusteidesi istuinmukavuutta ja samalla annat ulkotilaan viimeistellyn ja kutsuvan ilmeen.


Kodin1:llä Fritabin suosituimpia tuotteita ovat muun muassa keinujen ja kansituolien pehmusteet. Pihakeinujen pehmusteet ovat kulutusta kestäviä ja peittävät koko istuimen. Ne antavat pihakeinulle mukavan ilmeen ja nostavat istuinmukavuuden aivan uudelle tasolle! Nauti kesästä!

Fritabin ulkokalusteita Kodin1:ltä

Fritabin valikoimassa on paljon muutakin kuin vain tyylikkäitä pehmusteita, joilla viimeistelet terassin tai parvekkeen. Jos etsit keinun katosta tai vaikkapa aurinkotuolia, löydät varmasti jotakin, josta pidät. Pidennä kesää ja tee ulkotilastasi kesän paras paikka päivittäiseen oleiluun – tyylikkäillä ja laadukkailla ulkokalusteilla!


Tilaa Fritabin ulkokalusteet ja pehmusteet Kodin1:n verkkokaupasta jo tänään – edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Korkeus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Väri
Muoto
Tyyli
Kategoria
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja