Trio Lighting

2555 tyylikästä tuotetta
brandCarousel

Trio Lighting on Euroopan johtavia valaistusalan yrityksiä, jonka valikoimaan kuuluu trendikkäitä ja edullisia sisustusvalaisimia. Trion mallisto uudistuu kolmesti vuodessa ja löydätkin tuoreimmat ideat ja viimeisimmät valaisininnovaatiot juuri Triolta. Yrityksen menestystarina alkoi jo vuonna 1991, kun Bernd Muller ja kaksi muuta partneria perustivat Trio Leuchtenin ja työllistivät 10 työntekijää. Trio toivotti tervetulleeksi sadannen työntekijänsä vuonna 2004. Vuonna 2006 viimeistä teknologiaa oleva logistiikkakeskus avattiin Saksassa ja vuonna 2007 yritys siirtyi Philipsin omistukseen. Vuonna 2010 Trion johto osti yrityksen takaisin Philipsiltä ja perusti Trio Internationalin vuonna 2011 Euroopan kasvustrategian toteuttamiseksi. Tänä päivänä kuluttajia palvelevat Trion tiimissä yli 260 valaistuksen ammattilaista.

Trio Lighting – tunnelmallista ja käytännöllistä valaistusta sisälle ja ulos

Kodin1:n valikoimista löydät laajan valikoiman Trio Lightingin laadukkaita ja tyylikkäitä valaisimia. Trion mallistoon kuuluu niin perinteisiä kuin ilmeeltään modernejakin valaisimia, joista löydät täydellisen vaihtoehdon niin kodin oleskelu- ja pesutiloihinkin kuin pihalle ja puutarhaan.

Erilaisilla riippuvalaisimilla saat tilaan käytännöllistä yleisvaloa. Lähelle kattoa asettuvat kattovalaisimet ja plafondit ovat käytännöllisiä silloin, kun tila on matala tai muuten sopimaton riippuvalle valaisimelle. Trio Wood -valaisimissa on aitoa puuta, joka saa valon loistamaan pehmeänä ja tunnelmallisena. Makuuhuoneen levollista tunnelmaa voi korostaa valkoisella Trio Leavy -katto- tai riippuvalaisimella. Samasta sarjasta löytyvät myös pöytävalaisin sekä jalallinen lattiavalaisin.

Kapeiden eteis- ja käytävätilojen valaisemiseen sopivat erinomaisesti seinävalaisimet. Erilaisilla seinävalaisimilla tilaan saa luotua tunnelmaa, korostettua seinän väriä ja muotoja. Valaisimista löytyy vaihtoehtoja, joissa valo suuntautuu joko ylöspäin, alaspäin tai molempiin suuntiin.

Kosteiden kylpy- ja WC-tilojen valaistukseen löytyy omat vaihtoehtonsa. Kostean tilan valaisimien tulee olla kosteuden kestäviä ja nimenomaisiin tiloihin suunniteltuja.

Ulkokäyttöön tarkoitetuilla seinävalaisimilla saat näyttävyyttä vaikkapa talon julkisivuun. Pollarivalaisimilla ja pylväsvalaisimilla valaiset pihan kävely- ja ajoväylät ja lisää istutuksiin näyttävyyttä. Talon julkisivun valaisemiseen sopivat erinomaisesti ulkoseinävalaiset, joiden luomalla valolla saat halutessasi korostettua erilaisia rakenteita ja elementtejä. Kunnon numerovalaisin auttaa vieraita löytämään oikean rakennuksen.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Soveltuu
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Himmennettävä
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä