Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Trampoliini jokaiselle pihalle

71 tuotetta
Näyttää 24 tuotetta 71 tuotteesta
1
...
3

Suositut suodattimet

Trampoliineista on vuosi vuodelta tullut suositumpia kotipihan ja puutarhan leikkikaluja, ja ne ovatkin tällä hetkellä varmasti monen pihan hauskin juttu ja ajanviete! Joka toisella omakotitalon pihalla on nykyään trampoliini, ja koot vaihtelevat valtavasti. Vaihtoehtoja on pienistä trampoliineista suuriin, joissa useampi henkilö voi hyppiä samanaikaisesti. Ei ole ollenkaan ihme, että trampoliinit ovat niin suosittuja – hyppiminen ja temppujen teko on hauskaa iästä riippumatta!

Valitse turvallinen ja laadukas trampoliini

Trampoliini on täydellinen koko perheen ajanviete. Anna lasten leikkiä vapaasti tai hypi itse hetki temppuja tehden! Trampoliinilla hyppinen ei ole vain hauskaa leikkiä, vaan se on myös tehokas tapa kuntoilla.

Jokainen, joka on joskus kokeillut trampoliinilla hyppimistä, tietää, miten hauska on tuntea lentävänsä ylös ja alas ja tuntea samalla itsensä hetken painottomaksi. Tämä koskee niin vanhoja kuin nuoriakin, joille trampoliini antaa mahdollisuuden leikkeihin pelkän hyppimisen sijasta. Monikaan ei ajattele sitä, että kaiken ilon ja hauskuuden keskellä, mitä trampoliinilla hyppiminen saa aikaan, keho samanaikaisesti harjaantuu! Joten, kun olet antanut lasten hyppiä ja pomppia trampoliinilla koko kesän, he ovat varmasti väsyneitä, mutta heillä on myös parempi tasapaino ja koordinaatiokyky.

Valitse laadukas ja turvallinen trampoliini

Kuten olet varmasti uutisoinnista huomannut, trampoliinilla hyppiminen on joskus aiheuttanut onnettomuuksia ja loukkaantumisia. Tämä johtuu yleensä siitä, että kaikkia turvallisuusohjeita ei ole noudatettu. Nykyään trampoliineihin on saatavana erilaisia suojavarusteita. Laadun tulisi olla tärkein mittarisi trampoliinia valitessa, sillä laadukas tuote kestää käytössä pitkään ja on turvallinen käyttäjille. Kannattaa siis investoida laadukkaaseen trampoliiniin, jonka kuntoa ei tarvitse jatkuvasti tarkkailla, vaan se on juuri sitä, mitä se on - yksi pihan hauskimmista leikkipaikoista!

Kodin1:ltä löydät kesän hauskimmat pelit! Olemme koonneet tänne valtavan valikoiman erilaisia trampoliineja ja niiden lisävarusteita, jotta sinä löytäisit helposti perheellesi sopivan yhdistelmän! Trampoliini ja sen lisäosat ovat pitkäikäinen puutarhan vetonaula, josta on iloa niin lapsille kuin aikuisillekin. Tee tavallisesta puutarhastasi huviparatiisi, jossa trampoliini on kaiken keskiössä! Kodin1:n trampoliineilla ja niiden lisäosilla teet turvallisen leikkipaikan kotipihallesi. Valitse sinulle ja perheellesi sopiva vaihtoehto!