Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 6 tuotetta 6 tuotteesta

Suositut suodattimet

Joulutähti on perinteinen joulukoriste, jota käytetään usein joulukuusen koristeena tai ikkunalaudalla. Joulutähti on alunperin kotoisin Meksikosta, ja se on saanut suosionsa ympäri maailman sen kauniin ulkonäön ja symboliikan vuoksi. Joulutähden punaiset lehdet edustavat Jeesuksen verta ja valkoiset lehdet hänen syntymäänsä. Useissa maissa joulutähtiä käytetään myös joulukorteissa ja lahjapapereissa. Joulutähti symboloi joulun rauhaa ja toivoa, ja se on tärkeä osa monien ihmisten jouluperinteitä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä joulutähdistä

  • Minkä kokoinen joulutähti sopii parhaiten ikkunaan?

    Parhaiten ikkunaan sopii noin 40 - 60 cm kokoinen joulutähti, joka ei ole liian suuri eikä liian pieni. Tärkeää on myös valita sellainen joulutähti, joka ei peitä liikaa ikkunasta ulospäin, jotta siitä on mahdollisimman paljon iloa myös ulkopuolelta katsottuna.
  • Miten joulutähti kiinnitetään ikkunaan tai seinään?

    Useimmat joulutähdet on suunniteltu kiinnitettäviksi ikkunaan tai seinään ripustuslenkin avulla. Ripustuslenkki löytyy yleensä joulutähden yläosasta. Voit kiinnittää joulutähden esimerkiksi pienellä naulalla tai koukulla seinään tai ikkunanpieleen. Joissain tapauksissa voit myös käyttää imukuppikiinnitystä, jolloin joulutähti pysyy paikallaan ilman nauloja tai koukkuja.
  • Mistä materiaaleista joulutähdet yleensä valmistetaan?

    Joulutähtiä valmistetaan yleensä paperista, pahvista tai muovista. Perinteisesti joulutähdet tehtiin pajusta tai oljesta, mutta nykyään nämä materiaalit ovat harvinaisempia käytössä. Joulutähtiä voi myös valmistaa esimerkiksi lasista tai metallista.