categoryTopBlock
Jouluvalaistus

Jouluvalot & Joululamput

125tuotetta
Kampanja
Joulukuu voi olla synkkä ja pimeä kuukausi, mutta se on täynnä lämpöä, valoa ja ystävyyttä. Jouluvalot ovat yksi joulun tärkeimpiä sisustuksen yksityiskohtia, sillä niiden avulla luot kotiisi kodikasta tunnelmaa. Erilaisilla lampuilla saat aikaan erilaisen ilmeen ja nostatat joulutunnelmaa. Tervetuloa tutustumaan laajaan jouluvalovalikoimaamme Kodin1:n verkkokauppaan.

Miten käytän jouluvaloja sisustuksessa?

Kauniita jouluvaloja voit käyttää sisustuksessa juuri niin kuin haluat. Voit ripustaa ikkunaan joulutähden tai laittaa ikkunalaudalle kynttelikön. Jos sinulla ei ole ikkunaa, voit asettaa kauniin joulutähden vaikkapa sivupöydälle. Jouluvaloilla sisustettaessa ei ole oikeaa tai väärää tapaa tehdä.

Millaisia jouluvaloja on olemassa?

Kodin1:ltä löydät valtavasti erilaisia jouluvaloja ja jouluvalaisimia. Meillä on joulutähtiä, kynttelikköjä, pöytätähtiä ja paljon muuta. Monipuolinen valikoima takaa sen, että löydät meitä varmasti jotain, joka sopii sinunkin kotiisi.

Pitääkö jouluvalot ripustaa ikkunaan?

Ei tietenkään. Jos haluat laittaa ikkunalle vaikkapa jouluisen pöytävalaisimen, voit tietenkin tehdä niin. Voit vaikka ripustaa joulutähden ikkunan toiseen reunaan ja täydentää kokonaisuuden asettamalla kauniin valaisimen ikkunan vastakkaiseen reunaan.
Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja