categoryTopBlock
Sisävalaistus

Lukuvalot

124tuotetta
Kampanja
Jotta voit nauttia lukemisesta, oikea valaistus on tärkeä. Kodin1:ltä löydät erilaisia ja erimallisia lukulamppuja, joten voit helposti luoda tilaan kodikkaan tunnelman. Tilaa uusi lukulamppu meiltä edullisesti.

Mitä erilaisia lukuvaloja Kodin1 tarjoaa?

Kodin1:ltä löydät erilaisia malleja sen mukaan, mihin haluat uuden lukulamppusi sijoittaa. Jos haluat maata sängyssä samalla lukien, löydät meiltä seinälle kiinnitettävät lukulamput. Valikoimassamme on myös lattiavalaisimia, joissa on lukulamppu, joten voit helposti säätää valaistusta. Meillä on myös pienempiä lukulamppuja, joissa on nipistyspidikkeet, joten sellaisen valaisimen voit sijoittaa sinne, missä sitä tarvitaan. Lukulamppujen lisäksi meillä on myös pöytävalaisimia, jotka toimivat erinomaisesti myös lukijan ja käsityöharrastajan lamppuina.

Mistä materiaalista valmistettuja lukulamppua on valikoimassa?

Kodin1:ltä löydät kromista, metallista, kankaasta ja puusta valmistettuja lukuvalaisimia. Laajan ja monipuolisen valikoiman ansiosta olemme varmoja, että löydät meiltä juuri sinulle sopivan lampun.

Onko vaihtoehtoja paljon?

Kaikki lukulamppumme ovat korkealaatuisia ja edullisia. Löydät meiltä lukuvalaisimia eri kokoisina, eri mallisina ja eri materiaaleista valmistettuina. Tutustu myös lattia-, seinä- ja pöytävalaisimiin, jotka sopivat myös hyvän kirjan nauttimiseen.

Millainen lukuvalo takaa mukavan lukukokemuksen?

Millainen lukulampun pitäisi olla, on makuasia. Jotkut pitävät kylmästä valosta ja toiset taas lämpimästä. Hyville lukukokemuksille on yhteistä se, että lampussa on suunnattava valo, jota voi säätää mieltymysten mukaan. Jos löydät mukavan lukulampun, joka ei ole säädettävä, aseta se vain sellaiselle korkeudelle, josta valo ulottuu alas, mutta ei häiritse silmiä. Jos kaipaat lukuvaloa, jonka kirkkautta voi säätää, tutustu himmennettäviin lukuvalaisimiin.
Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Tyyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Himmennettävä
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja