categoryTopBlock
Seinävalaisimet

Seinävalaisin

155tuotetta
Kampanja

Seinävalaisin on valaisin, joka kiinnitetään seinään ja valaisee ympäröivää tilaa. Seinävalaisimia käytetään usein sisustuksen osana, mutta ne voivat myös olla tärkeitä valonlähteitä esimerkiksi käytävillä tai portaikoissa. Seinävalaisimia on monenlaisia, eri muotoisia, kokoisia ja värejä. Joissakin malleissa on säädettävä valon voimakkuus tai suunta, jolloin valaisin sopii moniin eri tilanteisiin. Seinävalaisimien asentaminen on yleensä helppoa ja ne tarjoavat lisää valoa ja tunnelmaa mihin tahansa huoneeseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä seinävalaisimista

Kuinka seinävalot tulisi asentaa kotona?

Seinävalojen asennus kotona vaatii tietynlaista huolellisuutta ja tarkkuutta. Ennen asennuksen aloittamista on tärkeää varmistaa, että seinävalojen paikka on oikea ja että se sopii hyvin ympäristöön, jossa ne sijoitetaan. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että sähköliitännät ovat turvalliset ja että valaisimet on kytketty oikein.

Yleisesti ottaen seinävalojen asentaminen kotona vaatii seuraavia vaiheita:

  1. Valitse sopiva paikka seinälle, jonne seinävalot asennetaan
  2. Merkitse seinään valaisimen kiinnityskohdat
  3. Poraa reiät merkittyihin kohtiin
  4. Kiinnitä valaisimet seinään porattuihin reikiin
  5. Kytke valaisimet sähköverkkoon ohjeiden mukaisesti

Mitkä ovat seinävalojen hyödyt kotona?

Seinävalot ovat erinomainen tapa valaista kodin eri tiloja ja luoda tunnelmaa. Ne voivat auttaa parantamaan näkyvyyttä ja turvallisuutta, varsinkin pimeällä tai hämärässä. Lisäksi seinävalot voivat toimia koristeellisena elementtinä ja antaa tilalle persoonallisuutta. Seinävalot ovat myös kätevä valinta, sillä ne vievät vähän tilaa ja niitä on helppo asentaa eri kohtiin huonetta.

Mikä on ihanteellinen korkeus seinävaloille?

Ihanteellinen korkeus seinävaloille riippuu valon tarkoituksesta ja sijainnista. Yleensä kuitenkin suositellaan asentamaan seinävalaisimet niin, että niiden alareuna on noin 160-180 cm:n korkeudella lattiasta. Tämä korkeus antaa riittävästi valoa, mutta samalla estää valon häikäisemistä suoraan silmiin. On kuitenkin tärkeää huomioida myös tilan käyttötarkoitus ja asukkaiden tarpeet valaistuksen suhteen, joten lopullinen päätös seinävalojen korkeudesta kannattaa tehdä tilakohtaisesti harkiten.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja