TV-taso 120x30x40 cm kierrätetty puu ja teräs

Ruskea

Tuotenumero: 1174177
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys120 cm
Pituus30 cm
Korkeus40 cm
Syvyys30 cm
Materiaali
MateriaaliPuuTeräsMassivt återvunnet trä
Yleistä
TuotemerkkiBe Basic
Värin nimiRuskea
Väri
TyyliRustiikkinen

Tuotetiedot

Tuo vuosisadan puolivälin inspiroimaa eleganssia sisustukseesi tällä tyylikkäällä täydestä kierrätetystä puusta valmistetulla TV-tasolla!

Tämä hifi-kaappi on valmistettu täydestä kierrätetystä puusta, joka on saatu purettavien vanhojen rakennusten palkeista, lattioista ja tukipylväistä. Se voi koostua erityyppisistä puista, kuten seesampuu (ruusupuu), mänty, tiikki, pyökki, tammi, seetri, mangopuu, akaasia jne. Tämä tarkoittaa, että kierrätetty puu säilyttää näiden erityyppisten puulajien ominaisuudet. Kierrätetty puu on jo ikääntynyt, paljon kokenut ja kuivunut, joten se ei kutistu tai taivu. Jokainen valmistusprosessin vaihe suoritetaan erittäin huolellisesti, olipa kyse sitten kiillotuksesta, maalaamisesta tai lakkaamisesta. Hieno käsityötaito ja sirot puun kuviot tekevät jokaisesta huonekalusta erottuvan ja hieman erilaisen kuin muut. Plasmakaapissa on 2 ovea, 2 laatikkoa ja 1 lokero, joten se tarjoaa ihanteellisen ratkaisun pienten esineiden säilyttämiseen käden ulottuvilla. Jauhemaalattu teräsrunko tuo oman lisänsä kaapin vankkuuteen ja vakauteen. TV-tason kokoaminen on helppoa.

Tärkeä huomio: Värit ja puunsyyt vaihtelevat kappaleittain, mikä tekee jokaisesta TV-tasosta ainutlaatuisen. Toimitus on sattumanvarainen.

  • Materiaali: kierrätyspuu + jauhemaalattu teräsrunko
  • Mitat: 120 x 30 x 40 cm (L x S x K)
  • 2 ovea, 2 laatikkoa ja 1 lokero
  • Hiottu, maalattu ja lakattu
  • Helppo aukko johdoille

Tuotemerkki

Be Basic
Be Basic

Tarvitsetko apua?

Soita meille 09 42454200

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00