categoryTopBlock
Vierassänky

Säästä tilaa kaappisängyllä!

52tuotetta
Kampanja

Sängyn saa kaapista esiin helposti eikä kaappi vie paljonkaan lattiatilaa. Kodin1:n valikoimasta löytyy kaappisänkyjä eri värisinä ja kokoisina (90cm, 120 cm ja 140 cm), niin pysty- kuin vaakamalleinakin. Olemme valinneet valikoimaamme tyylikkäitä ja edullisia kaappisänkyjä, jotta sinä saisit kotiisi parasta mahdollista laatua ja mukavuutta.

Kaappisänky vai tavallinen sänky?

Kaappisänky on juuri niin käytännöllinen kuin miltä se kuulostaa: sänky kaapissa. Kaappisänky vie vain vähän lattiatilaa, jolloin voit hyödyntää huoneen koko pinta-alan mahdollisimman hyvin. Se on siis erinomainen vaihtoehto, jos asunto on pieni ja haluat päiväaikaan hyödyntää tilan mahdollisimman hyvin, niin sängyn voi säilyttää kaappisängyssä, josta se on helppo illan tullen ottaa esiin. Kaappisänky on näppärä vaihtoehto myös silloin, kun et omista vierashuonetta tai kodissasi ei ole tilaa vuodesohvalle, ja haluat silti tarjota yövieraille miellyttävän nukkumispaikan.

Mitä tulisi huomioida kaappisänkyä ostaessa?
Jotta osaisit valita omaan tarpeeseesi sopivan kaappisängyn, kannattaa ottaa huomioon muutama asia. Huoneen koko ja muoto vaikuttavat suuresti sängyn valintaan. Jos valitset pystymallisen kaappisängyn, säästyy paljon lattiatilaa, mutta vastaavasti seinätilaa menetetään. Vaakamallisen sängyn kohdalla jää enemmän seinätilaa muuhun käyttöön, kuten hyllyille ja tauluille. Kaappisängyn paikkaa suunnitellessa kannattaa myös varmistaa se, että sänky mahtuu aukeamaan sille suunnitellulla paikalla kokonaan, ja että sen ympärille jää tarpeeksi kulkutilaa.  Mieti myös minkä levyisen sängyn tarvitset: 90 cm leveästä sängystä saa vuoteen yhdelle hengelle, kun taas 160 cm leveässä sängyssä on tilaa kahdelle. Minkä sängyn sitten valitsetkaan, voit olla varma, että kaappisängystä on iloa vuosiksi eteenpäin.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja