categoryTopBlock
Jakkara

Rahi

246tuotetta
Kampanja

Rahi on mukava ja monikäyttöinen huonekalu, joka on yleensä suunniteltu matalaksi ja leveäksi istuimeksi. Se sopii täydellisesti rentoutumiseen tai jalkojen nostamiseen, ja usein sitä käytetäänkin jalkatukena sohvalla istuttaessa. Rahi on saatavilla eri kokoisina, muotoisina ja materiaaleina, joten sen ulkonäkö ja käyttötarkoitus voi vaihdella huomattavasti. Rahi sopii erinomaisesti moneen eri sisustustyyliin ja se onkin suosittu lisäys monissa olohuoneissa ja makuuhuoneissa ympäri maailmaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä raheista

Mikä on jalkarahi ja mikä on sen tarkoitus?

Jalkarahi on matala istuin, jota käytetään usein jalkojen tai jalkaterien tukemiseen istuessa. Sen tarkoitus on helpottaa istumisasentoa ja parantaa verenkiertoa jaloissa. Jalkarahit voivat olla eri materiaaleista, kuten puusta, kankaasta tai nahasta, ja ne voivat myös olla eri muotoisia ja kokoisia.

Mitä materiaaleja yleisesti käytetään jalkarahien verhoilussa ja mitkä niistä ovat helposti puhdistettavia?

Yleisesti käytettyjä materiaaleja jalkarahien verhoilussa ovat esimerkiksi nahka, keinonahka, kangas ja sametti. Helposti puhdistettavia materiaaleja ovat yleensä keinonahka ja kangas, sillä ne kestävät kosteutta ja usein niiden päällä oleva lika on helppo pyyhkiä pois kostealla liinalla. Nahkaverhoilu vaatii hieman enemmän hoitoa ja huoltoa, mutta oikein hoidettuna sekin säilyy hyvännäköisenä pitkään.

Miten jalkaraheja voi yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin?

Jalkarahit voi yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin eri tavoin. Jos haluaa luoda modernin ja skandinaavisen ilmeen, kannattaa valita yksinkertaiset ja minimalistiset jalkarahit vaaleassa puussa tai metallisina. Perinteisemmän ja romanttisemman tyylin yhteydessä voi käyttää korkeampia jalkaraheja kauniissa kuvioinnissa tai pehmeissä väreissä. Maalaisromanttisessa sisustuksessa jalkarahit voivat olla puisia ja kuluneita, kun taas teollisessa sisustuksessa voi käyttää rautaisia tai messinkisiä jalkaraheja.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja