categoryTopBlock
Jakkara

Rahi

247tuotetta
Kampanja

Rahit viimeistelevät olohuoneesi sisustuksen mukavalla tavalla, sillä rahien muodoissa, väreissä ja materiaaleissa on vain mielikuvitus rajana. Valikoimistamme löytyy niin pyöreää, hopeanväristä krokotiilinnahkajäljitelmärahia kuin viktoriaanista tyyliä edustavaa napillista, pinkin väristä rahimallia, jossa on jalat kauniisti taivutettuina. Näiden lisäksi on tarjolla hieman konservatiivisempia perusmalleja, jotka on verhoiltu muihin sohvakalusteisiin soveltuvilla sohvakankailla. Raheja voidaan käyttää tarvittaessa myös matalina istuimina, jotka voidaan sijoittaa vaikkapa sohvapöydän alle. Vaikka ainutlaatuinen ja omaperäinen jalkarahi toimii katseenvangitsijana olohuoneessasi, on sillä myös toinenkin tärkeä merkitys. Nimittäin se tarjoaa ihanan tuen jaloillesi raskaan työpäivän jälkeen ja elvyttää samalla niiden verenkiertoa. Miten mukavaa onkaan asettua lempituoliisi jalat pehmeän rahin päällä rentoutuen ja samalla kuunnellen miellyttävää musiikkia silmät suljettuina.

Millaisia rahien vaihtoehtoja Kodin1:llä on?

Kodin1:ltä löydät paljon erilaisia rahivaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja sisustustyyleihin. Valikoimassamme on pieniä ja helposti siirrettäviä rahivaihtoehtoja sekä suurempia rahikkoja, joissa on säilytystilaa. Tarjoamme myös erikorkuisia rahivaihtoehtoja, joten voit helposti löytää juuri omaan sohvaasi tai nojatuoliisi sopivan korkeuden. Valikoimastamme löydät myös erimuotoisia rahivaihtoehtoja, kuten neliömäisiä, soikeita ja pyöreitä rahikkoja. Meiltä löytyy siis jokaiselle jotakin.

Miten voin käyttää rahia kodin sisustuksessa?

Rahin käyttötarkoitus on sinun päätettävissäsi. Jotkut käyttävät rahia sohvan tai nojatuolin jatkeena, kun taas toiset käyttävät sitä tyylikkäänä sisustuselementtinä ja yksittäisenä istuimena. Voit valita haluamasi värin tai materiaalin, joka sopii parhaiten omaan sisustustyyliisi. Rahin värin voi valita esimerkiksi niin, että se sopii sohvan verhoilun väriin, mutta voit myös valita rahin, joka erottuu selkeästi väriltään muista tilan huonekaluista. Meiltä löydät kangasverhoiltujen rahien lisäksi myös tyylikkäät keinonahalla verhoillut rahivaihtoehdot.

Kuinka voin varmistua, että edullisen rahin ostaminen netistä on turvallista?

Haluamme, että sinä asiakkaanamme tunnet olosi turvalliseksi ja tyytyväiseksi. Tarjoamme ostoksillesi 14 päivän palautusoikeuden, jotta voit rauhassa kotona miettiä, onko ostamasi rahi juuri sellainen kuin haluat. Jos sinulla on kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua. Voit myös vierailla myymälässämme tutustuaksesi laajaan rahivalikoimaamme ja löytääksesi juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja