categoryTopBlock
Verhot

Kaihtimet

45tuotetta
Kaihtimet eivät suojaa sinua vain auringolta ja lämmöltä, vaan niillä vuot suojata kotisi ulkopuolisten katseilta ja samalla saat sisustukseen tyylikästä ilmettä. Voit asentaa kaihtimet niin makuuhuoneeseen, keittiöön kuin olohuoneeseenkin. Riippumatta siitä, millaisia kaihtimia etsit, löydät ne varmasti Kodin1:n laajasta valikoimasta. Meillä on laaja kaihdinvalikoima, josta löytyy jokaiselle jotakin.

Kaihtimia jokaiseen makuun

Joskus on vaikea uskoa, että tarvitsisimme ikkunoihin kaihtimia, kun elämme kuitenkin melko viileässä maassa, jossa on lähes puolen vuoden ajan melko hämärää. Meidän on kuitenkin hyvä suojata itsemme ja kotimme liialliselta lämmöltä ja kuumuudelta. Onneksi Kodin1:n valikoimassa valtavasti ihania ja edullisia kaihtimia, jotka on helppo ostaa netistä. Valitse suosikkisi erilaisten ja edullisten rullaverhojen ja laskoskaihtimien valikoimasta!

Pitäisikö valita laskoskaihdin vai sälekaihdin?

Se on oikeastaan makuasia! Molemmat verhot voidaan säätää niin, että ne antavat osittaisen tai lähes täyden suojan. Sälekaihtimet valmistetaan useimmiten alumiinista kun laskoskaihtimet taas ovat kangasta. Toki myös muita materiaaleja käytetään, kuten puuta ja bambua.

Milloin kannattaa valita sälekaihdin?

Monet meistä kokevat, että nukkuvat paremmin huoneessa, joka pimentämiseen käytetään sälekaihtimia. Tällaisessa tapauksessa kannattaa ostaa laadukas sälekaihdin netistä ja asentaa se makuuhuoneen ikkunaan. Hyvät yöunet ovat erittäin tärkeitä ja ne auttavat sinua pitämään yllä yleiskuntoa.

Mistä materiaaleista sälekaihtimia valmistetaan?

Nykyään sälekaihdinten valmistukseen käytetään yleisesti muovia ja metallia. Sälekaihtimia valmistetaan myös puusta. Sälekaihtimen materiaali ei vaikuta sen toimivuuteen, vaan kaikenlaisista materiaaleista valmistetut, laadukkaat sälekaihtimet toimivat erinomaisesti.

Onko sälekaihtimen asentaminen vaikeaa?

Nykyään sälekaihdinten, rullaverhojen ja laskoskaihdinten asentaminen on melko yksinkertaista, sillä verhojen mukana tulee selkeät ohjeet ja sopivat kiinnikkeet. Muista kuitenkin mitata ikkuna tarkasti ennen tilauksen tekemistä verkkokauppasta!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä