Missing translation for header.skipToContent

Juuri nyt: ILMAINEN RAHTI koko ostoksestasi!*

Päättyy:

*Koskee uusia yli 599€ tilauksia

Näyttää 10 tuotetta 10 tuotteesta
Kaihtimet eivät suojaa sinua vain auringolta ja lämmöltä, vaan niillä vuot suojata kotisi ulkopuolisten katseilta ja samalla saat sisustukseen tyylikästä ilmettä. Voit asentaa kaihtimet niin makuuhuoneeseen, keittiöön kuin olohuoneeseenkin. Riippumatta siitä, millaisia kaihtimia etsit, löydät ne varmasti Kodin1:n laajasta valikoimasta. Meillä on laaja kaihdinvalikoima, josta löytyy jokaiselle jotakin.

Kaihtimia jokaiseen makuun

 • Pitäisikö valita laskoskaihdin vai sälekaihdin?

  Se on oikeastaan makuasia! Molemmat verhot voidaan säätää niin, että ne antavat osittaisen tai lähes täyden suojan. Sälekaihtimet valmistetaan useimmiten alumiinista kun laskoskaihtimet taas ovat kangasta. Toki myös muita materiaaleja käytetään, kuten puuta ja bambua.
 • Milloin kannattaa valita sälekaihdin?

  Monet meistä kokevat, että nukkuvat paremmin huoneessa, joka pimentämiseen käytetään sälekaihtimia. Tällaisessa tapauksessa kannattaa ostaa laadukas sälekaihdin netistä ja asentaa se makuuhuoneen ikkunaan. Hyvät yöunet ovat erittäin tärkeitä ja ne auttavat sinua pitämään yllä yleiskuntoa.
 • Mistä materiaaleista sälekaihtimia valmistetaan?

  Nykyään sälekaihdinten valmistukseen käytetään yleisesti muovia ja metallia. Sälekaihtimia valmistetaan myös puusta. Sälekaihtimen materiaali ei vaikuta sen toimivuuteen, vaan kaikenlaisista materiaaleista valmistetut, laadukkaat sälekaihtimet toimivat erinomaisesti.
 • Onko sälekaihtimen asentaminen vaikeaa?

  Nykyään sälekaihdinten, rullaverhojen ja laskoskaihdinten asentaminen on melko yksinkertaista, sillä verhojen mukana tulee selkeät ohjeet ja sopivat kiinnikkeet. Muista kuitenkin mitata ikkuna tarkasti ennen tilauksen tekemistä verkkokauppasta!