Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 21 tuotetta 21 tuotteesta

Kaasugrillit ovat nopea, tehokas ja näppärä tapa valmistaa grilliherkkuja. Palavan nestekaasun avulla voit helposti säädellä lämpötilaa, mikä mahdollistaa erilaisten ruokalajien valmistumisen ja kypsymisen samanaikaisesti. Ison grillipinnan ansiosta onnistut valmistamaan ruokaa myös suuremmalle joukolle. Nämä grillit sopivat erinomaisesti lapsiperheille, mökille, omakotitalon pihalle ja ennen kaikkea grillauksen ystäville. Näyttävä kaasugrilli toimii myös osana terassin sisustusta. Valikoimastamme löytyy grillejä jokaisen tarpeisiin. Kannettava kaasugrilli kulkeutuu kätevästi mukana vaikkapa mökille tai grillijuhliin, ja perinteisellä grillillä loihdit maukkaat herkut kotipihallasi. Valikoimastamme löytyy myös kaasusavustin, jolla voit valmistaa ruokaa matalammalla lämmöllä. Kaasusavustimen käyttö on normaalia savustinta helpompaa, joten sen käyttö sopii myös vasta-alkajalle. Kaasusavustin antaa ruoille myös hyvän aromin.

Miten grillaan kaasugrillillä?

Monet suosivat kaasugrillejä niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Sinun tarvitsee vain avata kaasupullon venttiili, kääntää yhtä säätimistä ja painaa sytytyspainiketta. Aseta grilli haluttuun lämpötilaan ja aloita grillaus, kun se on kuuma.

Kuinka kauan kaasugrilli kestää?

Voit laskea kaasupullon käyttöiän jakamalla tehon nestekaasukilon sisältämällä energialla, jolloin saat tuntikulutuksen. Suurimman osan ajasta et kuitenkaan grillaa täydellä teholla, joten todennäköisesti nestekaasun käyttö kestää yli 20 tuntia.

Minkä kaasugrillin ostaisin?

Riippuen siitä, kuinka paljon ja kuinka usein grillaat, voi olla erilaista, valitsetko suuren vai pienen kaasugrillin. Suosittelemme valitsemaan grillin, joka on hieman isompi kuin luulet tarvitsevasi. Silloin sinulla on aina tilaa grillata isompia illanistujaisia varten.

Miten puhdistan kaasugrillin?

Kaasugrillin puhdistaminen on suhteellisen helppoa. Aloita poistamalla ruokajäämät tavallisilla paperipyyhkeillä. Käännä sitten grilli maksimiteholle, sulje kansi ja anna sen lämmetä noin 20 minuuttia. Harjaa sitten kuuma ritilä grilliharjalla ja toista, jos grilli on edelleen likainen.