categoryTopBlock
Viljely

Kasvihuoneet

237tuotetta
ALE

Haaveiletko sinä ikiomasta kasvihuoneesta omalla kotipihallasi? Kevät on erityisesti aikaa, jolloin puutarhanhoito ja kasvihuoneet ovat monien mielessä. Kasvihuone on trendikäs, ekologinen, sekä ennen kaikkea tyylikäs ratkaisu, josta parhaimmillaan saat luotua viihtyisän oleskelupaikan. Itsekasvatetuilla kasviksilla, yrteillä ja kukilla tuot luksusta omaan arkeesi ja ilahdutat samalla sekä ystäviäsi että tuttaviasi. Kasvihuone mahdollistaa pidemmän kasvukauden ja mitä erikoisempien kasvien viljelyn. Valikoimastamme löydät tyylikkäitä vaihtoehtoja oman kasvihuoneen suunnitteluun. Vaihtoehtoja löytyy niin kokeneemmalle viherpeukalolle kuin aloittelevalle puutarhurillekin. Kauniille hyllyillemme voit sijoittaa yrttejäsi tai kukkatelineillemme sommitella upeita ja värikkäitä asetelmia – vain mielikuvituksesi on rajanasi! Aloita siis oman kasvihuoneesi suunnittelu jo tänään ja tilaa haluamasi tuotteet edullisesta valikoimastamme!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kasvihuoneista

Minkä kokoisia kasvihuoneita on saatavilla?

Kasvihuoneita on saatavilla monen kokoisina. Niitä löytyy pienistä parin neliön kasvihuoneista suuriin yli 20 neliön kasvihuoneisiin. Yleisimpiä kokoja ovat noin 6-12 neliön kasvihuoneet. Kasvihuoneen koko kannattaa valita sen mukaan, kuinka paljon kasveja haluaa kasvattaa ja kuinka paljon tilaa on käytettävissä.

Tarvitseeko kasvihuoneen rakentamiseen erityisiä lupia tai sääntöjä?

Kyllä, kasvihuoneen rakentamiseen tarvitaan yleensä rakennuslupa. Tarkemmat ohjeet ja säännöt vaihtelevat kunnittain, joten kannattaa tarkistaa oman kunnan rakennusvalvontaviranomaisilta mitä lupa-asioita tulee huomioida kasvihuoneen rakentamisessa. Myös naapurien kuuleminen ennen rakentamisen aloittamista on tärkeää.

Minkälaisia kasveja ja kasviksia voin kasvattaa kasvihuoneessa?

Kasvihuoneessa voi kasvattaa monenlaisia kasveja ja kasviksia, kuten tomaatteja, kurkkuja, paprikoita, chiliä, yrttejä, mansikoita, viinirypäleitä, kurpitsoja ja monia muita vihanneksia ja hedelmiä. Kasvihuoneessa voit myös kasvattaa kukkia, kuten ruusuja, orkideoja, tulppaaneja ja muita koristekasveja.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE