categoryTopBlock
Piha

Viljely & Puutarhanhoito

1 232tuotetta
Kampanja

Kodin1:ltä löydät sen, mitä tarvitset tehdäksesi puutarhastasi tai parvekkeestasi kasvien ja vihannesten täyttämän keitaan. Viljely-kategoriasta löydät muun muassa pienet ja suuret kasvihuoneet ja istutuspöydät, jotka helpottavat puutarhatöitä. Meillä on myös ihania ruukkuja ja hyllyjä, jotka ovat mukava lisä puutarhaan.

Viljele ihan missä haluat

Asuit sitten omakotitalossa tai kerrostaloasunnossa, voit harrastaa viljelyä. Jos haluat tehdä viljelystä helppoa ja pitää rikkaruohojen määrän mahdollisimman pienenä, kannattaa kasvit kasvattaa viljelylaatikossa. Tällä tavalla erotat helposti satokasvit muusta kasvillisuudesta. Jos sinulla ei ole omaa pihaa, mutta omistat parvekkeen, voit käyttää parveketta viljelyyn ja kasvien kasvattamiseen. Monille parvekkeille mahtuu pieni seinäkasvihuone, jonka avulla kasvukautta on mahdollista pidentää niin keväästä kuin syksystä. Muista myös, että puutarhan pitää olla viihtyisä. Hanki siksi puutarhaan tai parvekkeelle ihanat ulkotuolit ja kaunis ulkovalaistus.

Huolehdi puutarhatarvikkeistasi oikein

Kun olet investoinut uusiin puutarhatarvikkeisiin, on tärkeä pitää niistä hyvää huolta, jotta ne kestävät käytössä mahdollisimman kauan. On olemassa monia tapoja, jotka auttavat pitämään puutarhatarvikkeet kunnossa. Jotta kasvihuone pysyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa viljelyä ajatellen, kannattaa se pitää puhtaana. Jos kasvihuoneen pinnat ovat lasia, voit pitää ne puhtaana lasinpuhdistusaineilla. Älä säilytä ylimääräistä multaa kasvihuoneessa, sillä siellä se saattaa houkutella tuholaisia. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia kasvihuonetarvikkeita, jotka helpottavat kasvihuoneen hoitoa ja ylläpitoa.

Kaikkea viljelyyn

Kodin1:ltä löydät kattavan valikoiman edullisia ja käytännöllisiä viljelytuotteita. Meillä on muun muassa erikokoiset ja -malliset kasvihuoneet ja istutus- ja viljelypöydät. Meillä on myös aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja