categoryTopBlock
Kaikki Sisustustuotteet

Naulakot

531kpl naulakot
Kampanja

Naulakot ovat sisustustuotteita, jotka yleensä eivät vie tilaa lähes ollenkaan, mutta ovat silti sanomattoman tärkeitä. Meiltä löydät valtavasti erilaisia naulakoita, koukkuja, koreja, ripustimia ja eteisnaulakoita – kaikki enemmän tai vähemmän mielikuvituksellisia. Erinomainen tapa yhdistää tyyli ja käytännöllisyys. Vaikka naulakkoa ei suuremmin käytettäisikään, on se kaunis osa kodin sisustusta.

Sisusta upeilla naulakoilla

Eteisen sisustaminen ei ole aina helppoa. Me haluamme, että sinun on helppo tehdä eteisestäsi tyylikäs, joten siksi löydät meiltä naulakot niin pieneen kuin suureenkin eteiseen. Päätä haluatko vaatetangon päällysvaatteille vai haluatko seinään kiinnitettävän naulakon tai koukkulistan, jotka säästävät lattiatilaa. 

Nykyään on yhä yleisempää sisustaa makuuhuonetta hankkimalla sinne vaateteline, jossa edustavimmat vaatteet ovat koko ajan esillä. Tällä tavoin sisustukseen saa yhdistettyä omia tavaroita ja asusteita. Lisäetu siinä on myös se, että tekstiilit toimivat äänenvaimentimina. Naulakko on siis sekä käytännöllinen että esteettinen osa sisustusta.

Tilaa naulakkosi Kodin1:ltä. Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus. Sisustamisen pitää olla hauskaa, joten olemme tehneet tuotteisiin tutustumisen ja ostamisen sinulle mahdollisimman helpoksi. 

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Väri
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja