Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 152 tuotteesta
1
...
7

Haluatko luoda lisää järjestystä vaatekaappiin, eteiseen tai vaatehuoneeseen? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Kodin1:ltä löydät fiksut ja käytännölliset vaatenaulakot eri kokoisina, värisinä ja tyylisinä. Valitse puinen, musta, metallinen tai valkoinen naulakko. Tilaa sitten sinulle ja kotiisi parhaiten sopivat tuotteet helposti verkkokaupastamme.

Kaikenlaisia naulakoita

Millaisia vaatenaulakoita Kodin1:llä on?

Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman laadukkaita naulakoita edullisesti. Hyvän naulakon avulla teet tilaa useille erilaisille vaatteille, samalla tilaa säästäen. Tutustu valikoimaamme löytääksesi sinulle parhaiten sopivan vaatenaulakon. Olipa kyseessä seinään tai kattoon kiinnitettävä naulakko, löydät sen varmasti meiltä Kodin1:ltä.

Miten sisustan parhaiten vaateripustimilla?

Pienessä tilassa seinään kiinnitettävä naulakko voi olla täydellinen vaihtoehto, sillä se ei vie ollenkaan lattiatilaa. Vapaasti seisovia naulakoita on helppo siirtää tarpeen tullen paikasta toiseen. Se siis on mahdollista sijoittaa aina oikeaan paikkaan.

Onko teillä lapsille tarkoitettuja naulakoita?

Tietysti! Pienten lasten on hyvä oppia ripustamaan vaatteensa itse. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia lapsille suunniteltujanaulakoita, joista varmasti jokainen lapsi löytää mieleisensä.