categoryTopBlock
Vaatenaulakko

Käytännölliset ja tyylikkäät naulakot

459tuotetta
Kampanja

Yksi tehokkaimpia keinoja kodin järjestyksen ylläpitoon on sopivat säilytysjärjestelmät. Naulakko on yksi käytännöllisimmistä ja helpoimmista keinoista ylläpitää järjestystä. Asentamalla seinälle näppärät koukkunaulakot ja tyylikkäät korit löytyy kaikille tavaroille helposti oma paikkansa ja järjestys pysyy yllä helposti ja vaivatta. Naulakot ovat olennainen osa eteisen sisustusta. Käytännöllisesti sijoitettuun naulakkoon on helppo ripustaa takki ja huivi kotiin tullessa, eikä sinun tarvitse etsiä tyhjää ripustinta. Naulakko voi olla käytännöllinen myös makuuhuoneessa, sillä naulakkoon voi ripustaa vaatteiden lisäksi vaikkapa asusteita ja koruja.

Kaikenlaisia naulakoita

Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia naulakoita. Valikoimassamme on pitkiä, monen koukun naulakoiden lisäksi myös yksittäisiä koukkuja ja tuplakoukkuja. Kylpyhuoneen oveen asennettuun tuplakoukkuun voit helposti ripustaa aamutakin, hiustenkuivaajan tai pyyhkeen. Oikeastaan ei ole olemassa huonetta, johon ei voisi laittaa naulakkoa – ne ovat käytännöllisiä ihan joka tilassa. Ei vähiten lastenhuoneessa. Lastenhuoneessa epäjärjestys syntyy hetkessä, joten on hyvä, jos tilassa on helppoja säilytysratkaisuja, joita jo pienetkin lapset osaavat käyttää. Hauskoihin ja värikkäisiin naulakoihin ja koukkuihin on mukava laittaa tavaroita paikalleen, niin laukkuja, koruja kuin vaatteitakin.

Jos pidät enemmän vaatteiden säilyttämisestä ripustimissa, löydät valikoimastamme todella tyylikkäitä naulakoita ja vaatetelineitä. Vaatetelineeseen mahtuu paljon vaatteita ja siihen voi laittaa vaatteita myös esille esimerkiksi makuuhuoneeseen. Vaatetelineen alahylyllä on tilaa suosikkikengillesi niin, että voit ihailla niitä päivittäin. Pienemmälle vaatetelineelle voit asetella seuraavan päivän vaatteet valmiiksi jo illalla, ja näin käyttää kalliita aamun minuutteja johonkin muuhun kuin vaatteiden valitsemiseen.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja