Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 204 tuotteesta
1
...
9

Suositut suodattimet

Valikoimastamme löytyy erilaisia naulakoita eri tyylisinä ja näköisinä, jotka tuovat avun eteisen järjestyksen ylläpitämiseen. Meiltä löydät suuriin ja pieniin tiloihin soveltuvat, käytännölliset ja fiksut säilytyskalustevaihtoehdot. Valitse lattianaulakko tai seinänaulakko eri mallisten ja tyylisten joukosta. Löydä oma suosikkisi ja tilaa se kätevästi verkkokaupastamme. Tilaukset toimitetaan perille kätevästi ja tilauksille tarjotaan 14 vuorokauden palautusoikeus..

Hyvä naulakko tuo paikan ulkovaatteille viemättä tilaa eteisestä. Valikoimastamme löytyy suuri tarjonta edullisia vaatenaulakoita, seinänaulakoita, pystynaulakoita ja naulakoita hattulyllyllä, jotka ovat hyvälaatuisia ja vakaita rakenteeltaan. Tutki vaatteiden säilytyskalusteiden tarjontaa ja löydä juuri itsellesi ja kotiisi sopivimmat vaihtoehdot helposti. Laajasta valikoimastamme löytyy esimerkiksi:

  • Pystynaulakoita
  • Vaaterekkejä
  • Pukutelineitä
  • Seinänaulakoita
  • Naulakkohyllyjä
  • Henkareita
  • Jalallisia naulakoita 

Pieneen eteiseen, jossa naulakko ei saa viedä tilaa soveltuu erityisesti seinälle kiinnitettävä naulakko. Mikäli naulakon tulee olla helposti siirrettävissä, on paras vaihtoehto omilla jaloillaan seisova pystynaulakko. Pystynaulakon voi sijoittaa kulmaan, seinän viereen tai mihin vain eteisen koko ja muoto sallii. Valitse tyyliltään rustiikkinen ja puusta valmistettu naulakko tai moderni metallinen naulakko. Valikoimastamme löydät kauniit, luonnollisen eläväpintaiset tammiset naulakot tai yksiväriset, esimerkiksi mustat tai valkoiset naulakot.

 

Vaatteiden säilytys eteis- ja aulatoilssa

Eteistila, jossa ei ole vaatteiden säilytysmahdollisuutta on epäkäytännöllinen. Laita takkisi, huivisi ja muut ulkovaatteet järjestykseen ja tee eteisestä kutsuva ja kodikas. Eteinen on talon ensimmäinen huone, joten se tekee ensivaikutelman kotiin astuttaessa. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja naulakoille, vaatesäilytykselle ja vaatteiden ripustukseen, jotta löytäisit juuri itsellesi ja eteiseesi sopivimman ratkaisun.

Sisusta tarpeen mukaan. Mittaa tilasi ja käytä se järkevästi. Anna pienemmillekin mahdollisuus ripustaa omat ulkovaatteensa oikealla korkeudella olevaan naulakkoon. Valikoimastamme löytyy tietysti myös lasten naulakoita, sekä muita lastenhuoneeseen sopivia säilytyskalusteita. Sekoita ja yhdistele harmonisen sisustuksen aikaansaamiseksi. Valitse henkarit, ripustuskoukut sekä muuta ripustus- ja säilytyskalusteet makusi ja tyylisi mukaisesti. Yhdistele materiaaleja ja värejä tyylikkään kokonaisuuden luomiseksi tai tee eteisen vaatesäilytyksestä persoonallinen. Älä tee kompromissia istumapaikan suhteen! Mukavuus on yhtä tärkeää kuin säilytystila. Miksi suotta hyppiä jalalta toiselle tasapainon säilyttämiseksi kun laittaa kenkiä jalkaan? Valikoimastamme löydät naulakkoratkaisun, joka tarjoaa istumapaikan samalla. Naulakoita löytyy kenkäsäilytystilalla, ripustuskoukuilla ja hattuhyllyllä, yhdessä kalusteessa kaikki. Tarjoamme eteiseen myös istuinkalusteita säilytystilalla ja sinulle, jolla on paljon kenkiä säilytettävänä suosittelemme erityisesti säilytyskalusteita kengille. Mikäli eteisessäsi ei ole tilaa kokonaiselle säilytyskalustesetille, mutta kaipaat eteiseen istumapaikkaa, harkitse esimerkiksi naulakon alle sijoitettavaa jakkaraaTäydennä valintaasi muilla säilytyskalusteilla. Säilytyslaatikot ja korit ovat hyvä lisä naulakon rinnalle eteisen säilytystilaksi. Laatikoissa ja koreissa on kätevä säilyttää käsineitä, pipoja puutarhahanskoja ja kaikkea muuta pientä, jonka täytyy olla saatavilla eteisessä kun poistut kotoa.