Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 44 tuotteesta
12

Suositut suodattimet

Puinen naulakko on käytännöllinen huonekalu, joka auttaa säilyttämään kodin siisteyden. Se sopii hyvin eteiseen, jossa sen avulla voi ripustaa takit, huivit ja hatut kätevästi omiin paikkoihinsa. Puinen naulakko tarjoaa myös kauniin lisäyksen sisustukseen, sillä erilaisia malleja ja värejä on saatavilla monipuolisesti. Puinen naulakko on kestävä ja helppo pitää puhtaana, ja se sopii erinomaisesti luonnonläheiseen sisustustyyliin. Valitse omaan kotiisi sopiva puinen naulakko ja nauti sen käytännöllisyydestä ja kauneudesta!

Usein kysyttyjä kysymyksiä: Puinen naulakko

  • Minkä kokoisia puisia naulakoita yleensä on saatavilla?

    Puisia naulakoita on saatavilla monenlaisia kokoja ja tyylejä. Yleisimmin käytettyjä kokoja ovat noin 30-50 cm leveät ja niissä on usein 3-6 koukkua. Toki suurempia ja pienempiäkin naulakoita on saatavilla tarpeen mukaan. Kannattaa tutustua eri valikoimiin ja löytää omaan sisustukseen sopiva vaihtoehto.
  • Miten puinen naulakko kiinnitetään seinään?

    Puinen naulakko kiinnitetään seinään yleensä ruuveilla ja tulpilla. Ensiksi kannattaa merkitä seinään, missä kohtaa naulakko halutaan kiinnittää. Tämän jälkeen reikä porataan seinään tarkoitukseen sopivalla poranterällä. Sen jälkeen tulpat asetetaan reikiin ja ruuvit kiinnitetään niihin. Naulakko kiinnitetään ruuveilla seinään.
  • Kuinka paljon painoa puinen naulakko yleensä kestää?

    Puinen naulakko kestää yleensä noin 5-10 kilogramman painon, kunhan se on kiinnitetty tukevasti seinään. Painonkestävyys voi kuitenkin vaihdella naulakon koosta, materiaalista ja kiinnitystavasta riippuen. On tärkeää tarkistaa valmistajan ohjeet ennen naulakon käyttöä ja varmistaa, että se kestää tarvittavan painon.