Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 165 tuotteesta
1
...
7

Unohda monimutkaiset vaatekaappijärjestelmät ja hemmottele itseäsi niiden sijaan nopealla ja edullisella ratkaisulla, jolla saat hetkessä tilaa suurellekin vaatemäärälle! Tyylikkäässä naulakossa on aina tilaa takille, laukulle ja hatulle. Naulakko sopii yhtä hyvin eteiseen, makuuhuoneeseen kuin toimistoonkin. Täältä löydät niin koukut, naulakot, pystynaulakot kuin paljon muitakin naulakkovaihtoehtoja. Olemme koonneet yhteen erilaisia, erityylisiä ja erikokoisia naulakoita, jotka sopivat niin makuuhuoneeseen kuin lastenhuoneeseenkin – kaikki ihan vain siksi, että sinä löytäisit jotakin, josta pidät.

Koti järjestykseen naulakoilla

Takin, laukun tai muiden vaatteiden saaminen nopeasti ja helposti omalle paikalleen, auttaa pitämään yllä kodin järjestystä. Jos käytettävissä ei ole koukkuja tai käytännöllistä naulakkoa, on olemassa vaara, että työtuolille tai lattialle alkaa kasvaa vaatekasa, joka pian onkin jo vuori. Lastenhuoneessa naulakko on erityisen kätevä, sillä pienikin lapsi osaa ripustaa vaatteensa naulaan. Täältä löydät luovia vaihtoehtoja perinteisille naulakoille, meillä on esimerkiksi tennismailalta näyttävä naulakko joko ”Princess” tai ”Prince” -tekstillä. Eteiseen voi laittaa vaikka naulakon, jossa on hauska musta liitutaulu. Siitä on jokaisen perheenjäsenen helppo löytää omat tavaransa, jos jokaiselle on nimetty oma koukkunsa.
Oman makusi mukaan voit valita Kodin1:n verkkokaupasta joko perinteisen ja klassisen naulakon tai minimalistisen, modernin ja näyttävän mallin. Olemme koonneet valikoimaamme suosittuja tuotemerkkejä, kuten Scandinavian Choice, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita. Löydä naulakko, joka on juuri sinun makusi mukainen ja sopii täydellisesti kotisi sisustukseen!