categoryTopBlock
Kaikki Sisustustuotteet

Kampanjassa - pienet kalusteet

Jopa-80%
3 131kpl kampanjassa - pienet kalusteet
Kampanja

Täältä löydät kattavan valikoiman erilaisia pieniä huonekaluja. Meillä on muun muassa tyylikkäitä ja trendikkäitä istuinkalusteita, pieniä sivupöytiä, jakkaroita ja säilytyskalusteita. Pienet huonekalut saavat kodin sisustuksen tuntumaan viimeistellyltä. Vaikka suuret huonekalut ovat ehkä kodin käytännöllisimpiä ja tarpeellisimpia kalusteita, täyttävät pienet huonekalut tehtävänsä tunnelman ja viihtyisyyden luomisessa. Täällä on paljon kauniita, erityylisiä ja laadukkaita pienhuonekaluja. Anna sisustukselle persoonallinen kädenjälki viimeistelemällä se persoonallisilla jakkaroilla, raheilla ja pienillä pöydillä!

Pieniä tyylikkäitä kalusteita

Kaipaatko eteiseen käytännöllistä ja monikäyttöistä huonekalua? Täältä löydät todella tyylikkäät istuinkalusteet, joissa on piilotettua säilytystilaa. Tällainen huonekalu on täydellinen eteiseen. Sille voi istuutua laittamaan kengät jalkaan samalla kun se säilöö sisälleen lapaset, kaulaliinat ja pipot. Myös pienestä pöydästä voi olla apua eteisessä, mutta myös muualla kotona. Makuuhuoneessa pieni pöytä voi toimittaa esimerkiksi yöpöydän virkaa. Siihen on helppo asettaa herätyskello, kirja ja vesilasi.

Pienten huonekalujen valikoimastamme löydät supersuositut istuinrahit ja säkkituolit. Nämä täydentävät loistavasti tavallista sohvaa. Istuinrahit ovat kauniita ja käytännöllisiä, sillä ne voi ottaa esille aina tarvittaessa, silloin, kun vieraita on koolla paljon. Jos et ole aiemmin istunut istuinrahissa tai säkkituolissa, niin kannattaa kokeilla – niissä on mukava istua ja ne antavat sisustukselle mukavan rennon ilmeen. Meiltä löytyy pieniä huonekaluja jokaiseen makuun – sisustustyylistä riippumatta. Olemme koonneet valikoimaan muotoilultaan tyylikkäitä ja yksinkertaisia kalusteita, joiden värimaailma on ajattoman vaaleaa. Toki valikoimassa on myös näyttäviä huonekaluja sekä voimakkaita värejä, kuten oranssia ja liilaa. Löydä suosikkisi jo tänään!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Tyyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja