Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 10 tuotetta 10 tuotteesta
Kuviollisella tapetilla saat helposti muutettua huoneen sisustukseen ilmettä. Voit itse valita, minkä huoneen haluat tapetoida, sillä kuviotapetit sopivat jokaiseen huoneeseen. Yleensä suuret kuviot sopivat suureen tilaan, ja pienet pieneen tilaan. Toki kyseessä on makuasia, ja voitkin käyttää tapetteja ihan niin kuin itse haluat. Trademaxilta voit tilata edulliset kuviotapetit. Valikoimassamme on monia eri kuvioita, eri värejä ja kokoja. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme.

 • Milloin minun pitäisi valita kuviollinen tapetti?

  Jos haluat saada kotiisi persoonallista ilmettä, voit luoda sitä kuvioidulla tapetilla. Kuviotapetti luo tilaan persoonallisen ja kutsuvan tunnelman. Tapetoit sitten eteisen, keittiön tai olohuoneen, kuviotapetti sopii kaikkialle.
 • Kuinka paljon tarvitsen tapettia?

  Aloita mittaamalla tapetoitavan huoneen seinät. Vähennä sitten seinien mitoista ovet ja ikkunat. Tarkista sitten tapettirullan pituus ja leveys. Laske sitten, kuinka monta tapettivuotaa saat rullasta. Tilaa tapettia hieman enemmän kuin mitä laskelmasi näyttää. Jos kyseessä on kuvioitu tapetti, jonka kuviot vaativat kohdistusta, tarvitset tapettia enemmän kuin mitä tarvitsisit yksiväristä tapettia.
 • Mitä tapetointivälineitä tarvitsen?

  Tarvitset terävän veitsen, vatupassin, mitan, siveltimen, rullan ja tapettiliimaa tai -liisteriä. Tapetointipöytä helpottaa tapetointia, joten harkitse myös sen hankkimista.
 • Voinko käyttää kuviollisia tapetteja missä huoneessa tahansa?

  Suurin osa kuviotapeteista toimii kaikissa tiloissa. Vesihanojen tms. ympäriltä tapetoidessa pitää käyttää harkintaa, ja käyttää mielellään vettä hyvin kestäviä tapetteja. Kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneissa kannattaa käyttää vain märkätiloihin suunniteltuja tapetteja. Tutustu tapettien käyttöalueisiin ja valitse aina oikeanlainen tapetti.