Kaikki Tapetit

2891 tyylikästä tuotetta
Lajittelu

Tapetit - yksi kodin sisustuksen tärkeimmistä yksityiskohdista

Kun puhumme sisustussuunnittelusta, viittaamme silloin yleensä huonekaluihin ja muihin kalusteisiin. Suurinta osaa kotiamme sisustaa kuitenkin seinien värit ja materiaalit, kuten tapetit. Nykyään tapettivaihtoehtojen määrä on lukematon, joten voit käytännössä valita seinälle minkä värin tai teeman tahansa. Sisustamalla seiniä, muuttamalla tapettia, saat huoneeseen ja kotiin täysin uudenlaisen ilmeen ja tunnelman.

Mikä on paperitapetin ja non-woven tapetin ero?

Klassinen paperitapetti ja uudempi, koko ajan suosiotaan nostava non-woven tapetti ovat suosituimpia tapettilaatuja. Suurin ero paperi- ja kuitukangaspohjaisen tapetin välillä on kiinnitystapa. Paperitapetissa liisteri laitetaan suoraan tapettiin, mutta kuitutapettia asennettaessa se levitetään tapettivuodan sijasta suoraan seinälle.

Mikä on valokuvatapetti?

Valokuvatapetti on tapetti, jossa on iso yhtenäinen kuva-aihe, joka täyttää koko seinän kuin suuri valokuva. Löydät meiltä valtavan valikoiman eriaiheisia valokuvatapetteja.

Mikä on 3D-tapetti?

3D-tapetti on tapetti, joka luo seinälle 3D-vaikutelman, illuusion moniulotteisesta pinnasta. Tilaan muodostuu näin jännittävä tunnelma. 3D-tapetilla luotua kuvaa voi olla vaikea erottaa todellisuudesta.

Saako tapetit netistä?

Kodin1:n verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia, erityylisiä ja erivärisiä tapetteja. Valikoimassamme on tasakohdistettavia, vuorokohdistettavia sekä vapaasti kohdistettavia tapetteja. Uudista kotisia ilmettä ostamalla tapettisi näppärästi ja helposti Kodin1:n verkkokaupasta jo tänään.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Väri
Tyyli
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä