Ruokapöytä Hera 140 cm

Puu/Musta

Tuotenumero: 130390
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys90 cm
Pituus140 cm
Korkeus75 cm
Jalkojen väli131
Materiaali
MateriaaliRustiikkinen jalava
KäsittelyVahattu
PöytälevyVahakäsitelty kierrätetty jalava
Määrä
Istumapaikkojen lukumäärä4 kpl
Yleistä
TuotemerkkiAll Authentic
SarjaHera
Värin nimiRuskea
Väri
Jalkojen väri
MuotoNeliskanttinen
TyyliRustiikkinen
PohjaMetalli
TyyliTeollisuustyylinenRustiikkinen
UlkonäköPuuMetalli

Tuotetiedot

Limerick on rustiikkinen ruokapöytä, jonka runko on metallinen ja kansi on vahattua jalavapuuta. Pöydän kansi on valmistettu yli 100 vuotta vanhoista ovista ja huonekaluista, joka tuo ruokapöytään luonnetta. Puupinnassa on yksilöllisiä ja materiaalille ominaisia halkeamia ja jälkiä, joiden vuoksi jokainen kappale on ainutlaatuinen vintagehenkisyydessään. Suosittelemme käyttämään astioiden alla alustoja, jotta vältyttäisiin pöydän kanteen kohdistuvilta vaurioilta. Pöydän ääreen sopii neljä vapaavalintaista tuolia ja ruokailuryhmä on valmis mukavien ruokailuhetkien viettoon perheen ja ystävien kesken.

Huomioi!
- Vahatut huonekalut tulisi käsitellä uudelleen vahalla. Huonekalujen uudelleenkäsittelyä ei tule tehdä öljyllä, sillä öljyt saattavat sisältää liuottimia, jotka vahingoittavat vahattua pintaa. Vahaus tuo pintaan paremman suojan kuin öljy ja tekee sille kauniin elävän ja luonnollisen pintakäsittelyn.
- Käytä vahaa, joka tekee kovan ja suojaavan pinnan huonekalulle. 
- Ole varovainen asettaessasi lämpimiä, kosteita, kovia tai teräviä esineitä pöydänkannelle. Käytä astioiden ja esineiden alla alustaa.
- Valo ja käyttö vaikuttavat siihen, miten nopeasti puumateriaali kypsyy ja muuttaa väriään. Puu elää huoneen lämpötilasta ja kosteudesta riippuen, jolloin siihen voi syntyä halkeamia. Nämä lisäävät huonekalun ajatonta charmia ja luonnetta.  

Tuotemerkki

All Authentic
All Authentic

Tarvitsetko apua?

Soita meille 09 42454200

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00
Asiakkaat, jotka katsoivat tätä tuotetta ostivat