categoryTopBlock
Istutusastiat

Kukkalaatikot

808tuotetta
Kampanja

Tyylikkäitä kukkalaatikoita edullisesti

Kukkalaatikko on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat viljellä tai kasvattaa kukkia mahdollisimman järjestelmällisesti. Kodin1 myy edullisia kukkalaatikoita, jotka voi tilata helposti netistä. Kukkalaatikkomateriaaleja on useita, on muun muassa puusta, metallista ja muovista valmistettua vaihtoehtoja. Myymämme kukkalaatikot ovat tyylikkäitä, ja ne tulevat taatusti antamaan parvekkeellesi tai puutarhallesi hurmaavan ilmeen.

Kuinka kauan kukkalaatikot kestävät?

Edulliset kukkalaatikkomme ovat laadukkaita ja saattavat oikein hoidettuina kestää jopa 15 vuotta. Kukkalaatikoiden kestävyyteen vaikuttavat tietysti sääolosuhteet ja se, mistä materiaalista laatikot on valmistettu.

Millaisen kukkalaatikon tarvitsen?

Se riippuu ihan siitä, millaisen haluat ja minkä verran sinulla on tilaa käytettävissä. Jos sinulla on suuri puutarha, voit hankkia sinne monta hyvinkin suurta kukkalaatikkoa. Pienelle parvekkeelle on taas hankittava pienempiä laatikoita, ehkä vain yksi. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen ja tilaan.

Miten kasaaminen hoituu?

Kaikki myymämme kukkalaatikot on helppo kasata laatikoiden mukana tulevien selkeiden ohjeiden mukaan. Saat laatikot kasaan itseksesi, joten voit aloittaa viljelyn saman tien.

Mitä kukkalaatikkoon voi istuttaa?

Kukkalaatikkoon voi istuttaa niin vihanneksia kuin kukkiakin. Tarvitset laatikkoon vain sopivaa multaa ja voit täyttää kotisi kasveilla ja vihanneksilla. Ennen kuin aloitat viljelyn, kannattaa tutustua kasvien hoitovaatimuksiin ja niiden tarvitsemiin olosuhteisiin.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja